Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podmornica plus 4 sustema PZO i ode milijarda i nešto. Meanwhile 30% rusa ima poljski wc.
Podmornica+S400. prekodrinska ba*da na haparatima
Ispravka samo. Američki napad, Američke rakete, Američki sateliti i Američki operateri. Možda su ofarbali Ukrajinsku zastavu na raketama.
Znaju Ukrajinci i Kosovari kako sa agresorom
Harbadija na aparatima
E sad ce se zvati Rostov na dnu
Rokaju ukrainci zestoko
Ja samo znam da ne vjerujem više nikome što se tiče ovog konflikta,svašta se pisalo a i pisati će se još, vjerovatno!
Ja sam bio na strani Rusa, međutim sad ću biti uz UK&US dok ne krepam. Bio sam 2 godine na svakom ruskom kanalu, slušao, čitao, ti ljudi više lažu (govorim Ruski jezik) nego bilo ko na svijetu. Nisu ovo naravno potopili nikakvi Ukrajinci, kao ni Moskvu, bukvalno im UK razara državu i oni ne smiju ništa da urade. pisnuti ne smiju miševi, samo mogu o nuklearkama pričati...
Slava Izraelu, samo oštro sa teroris.ima!
.I.
Rostov na Dnu lol
Kako ce potopit podmornicu kad je vec potopita