Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci od generala ostali samo dugmići
Sad će Srbobrani: Ukrajina sama sebe napala. Ovi ubijeni generali su američki glumici. Ajte u pm.
6 ubijenih 8 smijenjenih generala za 20 dana rata,inače je sve ostalo po planu
Na Klixu se može vidjeti poneka i lijepa vijest, poput ove npr.
Ova rusija ima generala ko capljina branitelja
Ovaj prekrižit ko da igraš, Middle Earth :Shadow of war. Ono kad poraziš warchiefa 🤣
Kakvo bolan odbijanje napada,joj medija evropskih,rat je gotov i rusi su uzeli sve sto su htjeli.
Bravo glupani samo dislike,a nemate pola argumenta.
Reši
Primio svoj zasluzeni metak
Ukrajina nije definitivno BiH '92. Pokolji, istjeraj ,sruši i siluj. Bogami biće ovdje na penale.
Cudni ovi Ruski generali, svi na prvim linijama izgleda... Ko im onda razvija strategije i taktike ako se generali bore na prvim linijama?
Kako je sve manje slika o srušenim ruskim avionima i helikopterima, moraju nečim moral dizati. Mada, nije isključeno da neki generali željni vanrednog napredovanja idu malo dalje. Ili jednostavno da budu sa vojskom.
I naravno poslije prvog ubijenog generala vrhovni stab nije dao naredbu da generali ne smiju ici na liniju? Hmm.. Cudno kako samo u ovom ratu ruski generali ginu... Razumijem i ja da se vodi zestok propagandni rat, ali ovome mogu samo vjerovati mala djeca koja nemaju pojma o vosci..
Slava Ukrajini-
Braćo Srbi, ne nasjedajte na zapadnjačke laži i propagandu. Postoji i druga strana..pogledajte ovde šokantan spisak svih eliminisanih ukrajinskih generala i uspeha ruske armije https://youtu.be/dQw4w9WgXcQ
Vjerujte ocu vaše nacije DOBRICA ČOSIĆ:Laganje je najbolja vrlina srpskog naroda..Mi lažemo da bi varali samisebe,da tješimo druge,mi lažemo za oprost ,mi lažemo da bi seborili protiv straha,lažemo da bi skrivali svoj jad..Laganje je oblik našeg patriotizma i potvrda naše inteligencije..Mi lažemona maštovit i kreativan način...(roman ”deobe”1961. ninova nagrada...
Ne idu generali u prve redove, rokaju ih ruski vojnici kasno skontali da ih lažu da je u pitanju vojna vježba a ne put u pakao.
Ne mogu ti vojnici sa prve linije ni blizu generala a kamoli da ga ubiju
I oni ponovo tvrde...
Prekrizen covjek na klixu. Ovo je nesto novo.
Dok oni ovako kokaju njihove generale sve je jasno. Rusi su i jednoj vrsti rasula a ovi ih tuku " u glavu" sa dronovima. Imaju dobre obavjestajne podatke gdje se vrhuska nalazi.
I ti stvarno mislis da su generali uopste u Ukrajini? Da rusi nemaju nikakvih nacina komunikacije nego da su generali prisutni na bojnim poljima? A ne da sjede u komandnim bunkerima u Rusiji?