Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uz sve one milijarde koje stižu kao potpora u borbi protiv Rusije, ovo je bruka jedna. Pa nama da nije bio embargo na oružje, mi bismo stigli do Rusije same. Bila bi velika Bosna i Hercegovina heheh
Pa znas li kolika je duzina ratista uopste u ukrajini? Skoro 1000km. Oni od zapada dobijaju mrvice, tek toliko da ih rusi ne pregaze. To je vjerovatno strateski tako uradjeno, cisto da se rusi ne osjete ponizeno pa da ne eskaliraju. A sasvim je jasno da bi uz punu podrsku NATO-a ovaj rat bio gotov za nekoliko sedmica.
Toliko milijardi u oružju, ali na kraju dok dođe do fronta moraju se snalaziti.
Toliko milijardi su bukvalno mrvice. I zasto bi trosio raketu od par miliona da srusis dron od 100k koji se jako sporo krece i kojeg oruzje manjeg kalibra moze skinuti?
Jako tiktokerski i neefikasno. Moze oboriti, teoretski, dron u dometu od 500 m. Bravo.
Sto je sasvim OK za dronove kojima je i namijenjeno. Nece valjda S300 koristiti za dronove kamikaze.
Okvirovi su zakon !