Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klikse, dzaba tjesis zapadnofilske botove kao sto ste i sami. Da, pao je NASA-satelit, nesposobni NASA-satelit. Da, americko tehnolosko smece se srusilo u Kijev, dok se Ruski secu u orbiti bez problema i imaju najduzi niz uspjesnih lansiranja u svemir.
- NASA says flash over Kyiv was not its satellite... - So who was the owner of the object? - NASA vs NATO? - It was not the meteorite (bolide). - Meteorite do not fall so vertically. - This object was in geostationary orbit above Kyiv.
Mačak u čizmama, ide po livadi. Travke se zanjihaju, kad on prelazi. Ptičice mu pjevaju, put ga do neba vode. A mačak u čizmama, sretan u šetnji ode.
Mnoštvo malih patuljaka, u šumi se krije svakog dana, oni pjevaju, plešu i smiju se, nikad im dosadno nije. Riba, ribica pliva kroz šumu, sve joj smiješno, ništa nije sramota, kad se umori, na kamen sjedne, i pod vodom drijema do noći.
Stigao Megatron
Jesu li rusofili potrcali da kazu da je ovo rusko specijalno oruzije?
Šta kaže Brazzo na ovo...
"ali američka svemirska agencija rekla je za BBC da je još uvijek u orbiti" sto znaci, da je skekan al je jos uvijek u orbiti.
Pogledajte video kada pada meteor Kako izgleda na YouTube. Nema nijedan video da ovako izgleda ni slicno
Ne lupetajte ovo opet neko Novo rusko oruzije kakav meteorit. Meteoriti kad padaju skroz drugacije izgleda.
Rusi radio ne znaju napraviti 😅
Hehehe, eto jašta je.
Moze neki clanak o Zaluzhnom ili Zelenskom, cisto da KGBgovna potjeramo u misje rupe - ZAHVALJUJEM