Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Okreni se obrazovanju, emancipaciji, civilizaciji, humanizaciji. Reci NE parizeru!
Da se diskusija ne pretvara u Ukrofile i Rusofile, jer je besmisleno, predlažem da ovi koji pomalo prate ovaj rat, napišu kojim izvorima informacija najviše vjeruju, izuzimajući mainstream kanale.. Je li to Scott Ritter, MC Douglas, Pacific Asia, Weeb Union, Deep state, History legends, Denis Davydov, Military Channel, Warleaks, itd.
Kosovo više nije Srbija.
15 000 vojnika elitnih su izgubili u ovoj ekskurziji.
Treba vratiti ukradeno.
Opa pa sposobni su ovo ljudi. Ovaj video me je uvjerio da im treba poslat jos para
ovo je staro barem 5 dana. mozda i 7
Na kraju će biti đoranje teritorija a poginulo milion ljudi
Ovo su nista drugo nego ocajnicki potezi ili bolje rečeno produživanje rata. Ovo su trebali da rade odmah kada su rusi krenuli na Kherson, Bahmut i slicno. Vi nama na zemlju, mi vama u zemlju, ovako nema nikakvog smisla ici u Rusiju, kada su Rusi duboko u Ukrajini. I u Kursku ginu dosta, trose mnogo tehnike za mjesto koje sigurno nije vrijedno kao mjesta u Ukrajini. Jednostavno ovo je samo otezanje rata, kao i svima nama teskog zivota.
Ooo analitičaru oooo strateže! Nisam te prepoznao!
Strateg, nismo te prepoznali!
Poljska ce uskoro uci u zapadnu UKR, na pooziv Zeke Peke
ja mislim da će ukrajinci pobediti o oveme ratu ,jer imaju snažnu podršku Bošnjaka ,koji se greju na ruski plin :D
al verglate o ruskom plinu i grijanju ko da nismo zivjeli 3 godine bez toga........ gREJte se vi...... na zapadne rafale i municiju prodanu ukrajini...... : )
Hajde metalci pogađajte :)) You'll take my life, but I'll take yours too You'll fire your musket, but I'll run you through So when you're waiting for the next attack You'd better stand, there's no turning back The bugle sounds, the charge begins But on this battlefield, no one wins The smell of acrid smoke and horses' breath As I plunge on into certain death
Iron Maiden
Toooo, znači ima nas još .. nekako mi "Trooper" ide uz ovu temu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Meni je najlepši onaj snimak kad ruski tenk sam u obračunu sa 8-9 oklopnjaka (3 -4 tenka) sve uništava. Događaj od pre oko 1 god. Narodni heroj. To su stvari ta gledanje a ne ovi sto kreću u smert
Mitovi i legende nebeskog naroda
nije 8-9 nego 80-90
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jao novinara....ovaj snimak star jedno 10 dana...istrazivacko novinarstvo lvl 2.
pade cijela istočna ukrajina
u ovoj trodnevnoj operaciji
Putin dao rok do 1 oktobra. Kako ce podnijet