Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ću da pregledam IP adrese i da banujem botove.
Kad dođeš do zida onda nemaš izbora...e tako smo se mi odbranili u ratu...nemaš hranu, nemaš oružje, nemaš struju,nemaš ogrjev, nemaš vodu, nemaš lijekove...ali imaš ono najvažnije...SRCE ŽELJNO ŽIVOTA I SLOBODE...
Vrijem je da zbrišete kod sponzora na Zapad, bolje nego da završite na baderama!
Ukrajino, zamislite tek kako je bilo golorukim bosancima koji su još imali embargo na uvoz oružja.
Bošnjacima, ne bosancima.
Nekom rat nekom brat i kod nas je nekolicina izašla bogata iz rata a bijeda se pati
posaljite nam sve??? MRSSSS Ko je Bosni sta slao?? samo da su nam dopustili da se branimo ne bi bilo genocidne tvorevine. MRS.
Za svaki put kad neko izgovori ili napise "genocidna tvorevina", Republika Srpska dobije godinu vise.
Korupcija vam je razvalila drustvo .. ko je lud da glavu gubi za oligarhe i njihovu bahatu djecu
Drugim riječima ne zna se ko je kriv. Samo nije kriv on i Zelenski koji su gurnuli svoj narod u pogibiju
Kriv je zločinac Putin i fašistička, agresivna, osvajačka politika Rusije koja je bez ikakvog razloga napala Ukrajinu, uz besrsmne laži prije napada da to neće učiniti. Kriv je i kukavički narod Rusije koji trpi diktatora i njegov odnos prema vlastitim vojnicima kao prema potrošnoj robi, topovskom mesu.
gledalac jeli ti koristis svoj mozak da razmisljas sta je pozadina sukoba u Ukrajini, pa udji i onda prelistaj malo istrazi vidjeces da je iza ovoga isti onaj koji se srusio vlast u Libiji pokusao u Siriji sa teroirstima tako su i 2014 godine srusili legalnu vlast u Ukrajini preko oruzanog prevrata nad legalnom vladom koje je imala podrsku vecine u Ukrajini, Kasnije je cak PUtin priznao taj prevrat a zauvrat donbas na svega 4% UKR dobija autonomiju za sta je kritkovan u samoj Rusiji ,
PRIKAŽI ODGOVORE (3)