Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doslovice su za Putina njegovi vojnici samo brojka
nista cudno...rusi su prvu nuklearnu bombu bacili na svoje vojnike...da vide kako djeluje...putin se fura na stanjina...
Kroz historiju ruski lideri nikad nisu zalili svoje vojske
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tu se ne smije nista dirati a ne kopati i slicno. Zamisli koliko su natalozene radioaktivne prasine iskopali. Poslao ih Putin u sigurnu smrt.
Ko jamu kopa, sam se u nju spušta
radijacija na povrsini je zanemariva koliko se toga jos nalazi u zemlji par centimetara ispod povrsine. nevjerovatno koliko su bahati
Rusi došli iz Rusije u Černobil da udahnu malo čistog zraka. I ukopavali se okolo da bi mogli ostati što duže. To je za njih banjsko liječilište u usporedbi sa Rusijom.
JADNO I BIJEDNO SVI SMO MI SAMO BROJEVI I SA NAMA SE SAMO KALKULISE A DA NAS NIKO NE PITA , SA NAMA SE DIJELI I SABIRA ONO STO ODGOVARA VLASTI KOJU SMO IZABRALI I ZA KOJU SMO GLASALI . VIDI TE BRACO BOSANCI KAKO SU PROSLI OVI JADNICI A NAMA SE ISTO MOZE DESITI SUTRA AKO NE BUDEMO PAMETNI
čudi me nešto a to je da u ukrajini ima mnogo rusa jel tako,tako je,ali nisam primjetio da su rusi u ukrajini podigli bunu kao srbadija kod nas u Bosni,kako rusi se nisu sjetili da dignu bunu rusku u ukrajini kao srbi u Bosni,ima rusa podosta tamo u ukrajini,slabo su rusi učili od svoje braće srba,baš su amateri ispali,kod nas u Bosni svako srpsko selo bilo naoružano do zuba.skoro svaka srpska kuća spremna bila za napad na komšije.
Točno je to što govoriš, npr u Mariupolju, Harkovu, Odessi, Šumiju ima puno Rusa i tamo se priča ruski, tamo je bar 40 posto Rusa na jugu i istoku, većina se bori na ukrajinskoj strani jer ne žele živit pod Putinovom tiranijiom.
Glupi vojnici
Koji zločini prema vlastitim vojnicima, sta da ocekuješ od njih?
Sta su tamo donijeli i zakopali bog te pita.
I to godinu zivota u bolovima
3.6 . Not bad, not great.
A dozimetar limitiran na 3,6 ;)
Mislis “Not great, not terrible”?
A mogli su ostati fino kod kuće sa svojima i uživati u životu, ići na utakmice, na izlete, na bazene. Ko želi praviti nered na zemlji eto mu što je zaslužio.
Sto imaju godinu dana zivota, ali sto je to uzasna smrt!!!! Putin kao da nema familiju i straha od Boga, taj je covjek zaista izgubio ljudske osobine i pretvorio se u zvijer!
budale
..baće im putko mame... hahahah
Ne voli putin svoje ljude, a kamo li rudonju i njegove cetalje