Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valter na aparatima.
Mirko pazi metak. Hvala Slavko spasio si mi zivot 😇
Ukrajna postaje kao Bosna poslije rata.. "Sve za pare pa makar morao da izdam i svoju porodicu"
Partizani sa kukastim krstovima. Za godinu dana hitler ce biti pozitivna (h)istoriska licnost
Je li to mediji velicaju teroristicki cin? Ubistvo civila bombom pod auto i vi to nama predstavljate kao nesto pozeljno??? Jeste li vi ok??? Ima li zakona u ovoj nasoj drzavi???
Ovo bi do sada u Iraku, Afganistanu, Libiji itd itd bila vijest o teroristickom bombaskom napadu sto zapravo i jeste. Ubili lika zaduzenog za mlade i sport. A vi sada samo ustanite i pljescite... eto tako Ukrajinac voli svoj narod, a Rus ubija i kolje. Cirkus da ne moze bit veci!
Od toliko milijardi vojne opreme, neuspješnih ofanziva... sada ostalo da se hvale napadima na svoje građane koji su kooperativni sa Rusima. Civile. I to nekoga odgovornog za mlade i sport.
Партизани у служби неонациста... Интересантно
Đenosajder komentarise za 3.2.1...
Partizanishe banditen.!
Што Кликс преводи буквално. Руска реч "партизани" значи "герилци". А ако се код нас напише "партизани" мисли се на Титину војску. А ово су урадиле спец. службе Украјине.
Izet, Dzidzi i Milorad like this
Smrt Fasizmu, slava Ukrajini!
kako dobro zvuči ukrajinski partizani...nisam mislio da ću doživjeti da ponovo čujem da negdje djeluju partizani. Sve bih dao da se svi narodi u BiH okupe oko ideje građanske države, a da tu ideju sprovedu u djelo partizani.
I sta sad, hoce aplauz za ubistvo?!
Herson se vraca u ruke Ukrajinaca