Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Utopijski plan ludaka da zapocne lll svjetski rat.
Svu sreću želim braniocima Ukrajine! Koncentrisati se na živu silu neprijatelja, što više! Crna vreća je crna vreća! Što ih se više vrati odakle su i došli - sloboda je bliže. Lijepo je skršit tenk, ali još ljepše ako nema ko upravljat tim tenkom i gađati stanovništvo.
sta pricas ubleho blehava, nemas ti pojma ko s kim ratuje i zarad cega
Da nije neka belosvetska zavera u pitanju? Protiv poštenog, pravednog demokrate Putina? Nešto što si ti zaključio zahvaljujući svojoj genijalnosti, a što mi obični smrtnici, nesvjesni da je zemlja ravna ploča, ne znamo?
ovaj za vrijeme rata obisao cijeli dvijet... niko vise kukao i molio ko ivaj nije..obraz 0
Otkako je rat počeo, lik kruzira svijetom po ekskurzijama