Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatna hrabrost i patriotizam vrijedan svakog poštovanja!
Izdrzi predsjednice nije ti lako
Sankcije Rusiju su opomena svakom u Evropi ko bi pomislio da uradi nešto slično, zamislite da se ova sankcije uvedu nekoj manjoj državi čije granice nisu ni blizu Rusiji?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka ti svevišnji Allah dž.š. pomogne i tvom narodu da snagu da se odbrani od agresora!!!! Mi najbolje znamo kako vam je!!!! Naša srca su uz vas, podrška iz Sarajeva!!!!
Mislim da je snimak pripremljen ranije. Nema zvukova rata u pozadini, na drugim snimcima iz Kijeva se dobro čuju. Drugo, ako i jeste u Kijevu snimkom je odao lokaciju. Možda hrabro, ali nije pametno.
Meni je Zelenski drag covjek ono na prvu.
Bakir, Covic i Dodik bi na Antartici do sad bili kad bi se kod nas zaratilo
Ovaj Zelenski je bio Americki glumac. American product ! 100%
ovo onaj komedijas sto svira cunom klavir gdje ide ovaj svijet i ko je glavni dirigent svega ovoga
E aferim za ovo druže predsjedniče. Slava Ukrajini!
Zelenski mangup. Ovako treba da se ponasa jedan predsjednik.
Ovakav bi nama dobro došao, lik ima muda..
Nevjerovatno se drze. Slava Ukrajini.
Bake posjetio trezor da provjeri stanje
Živ bio legendo, slava Ukrajini!
E ovako se bori za drzavu a ne ko ovi nasi koji bi odma pobjegli .
nista trezor aa?
Zalosno! Molim Allaha da pomogne Ukrajinu od agresora!
Nisam musliman, ali se zaista molim za to!
Dobar im je predsjednik. Dobru su vladu dobili nakon skidanja one korumpirane svite...steta sto sile zla uvijek zaustavljaju progres. Radije bi pucali. Tako bi i sda snsd i hdz radije uvukli zemlju u rat nego da puste da progresivniji ljudi pokrenu drzavu