Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polahko sa najavama zime, do tada će vam Rujani ugasiti još 2/3 trenutno ispravnih, a ako ne budete dobri, ugasiće vas načisto!
Vi ste u buli žešćoj ... prešlo se 300 milijardi pomoći, to je otprilike koliko imaju zaplijenjenih ruskih para, a pomaka nema. Kursk je najviše trebao Rusima, uduplali broj dobrovoljaca, kod vas dva ga vuku a trojica tuku. Anglosaksi hoće Krim, utilizovaće vas do posljednjeg a onda će Bošnju slati. Manite se ćorava posla.
Sarajevo je bilo za primjer, nismo imali vode, hrane, struje stalno granatiranje i snajperisti na svakom koraku a oni se brinu za grijanje.
Tako je, Kijev nije 3 dana granatiran, pojma oni nemaju šta je rad. 2 godine se ratuje po nekim selendrama.