Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek je sa srećom samo derite
eh da smo mi imali ove hepeke 92-ge...
...slavili bi Oluju 2! I oslobodjenje Banja Luke.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Unistavajte agresore!
Šta bombarduju, još ih i guraju u top komentare. Sendvičarska botarija u punoj ofenzivi.
U nas u Krajini je bilo mudonja koji su sa običnim RPGom sa jednim punjenjem sami dočekivali i uništavali tenkove... Jedan od njih je Nijaz Veladžić Veljun iz Bosanske Krupe, pripadnik 505. bužimske koji je uništio sam zloglasni četnički tenk Siva munja i sve u njemu. Pritom je ranjavan i izgubio oči i danas živi od socijalne pomoći da bi ratni profiteri iz toga doba bili gazde.
Abd. Inslh.
jadna djeca..gurnu ih u ratove.....
Tačno mi je žao ovog 'Maksuma', i njemu sličnih.
još samo da možeš uprtit sam
Ne razumijem sad u modernom vremenu ulogu tenkova, toliko zeljeza i skupa izrada, a meta je da ne moze biti laksa, za minutu ga roknu i posada izgine i nikakve koristi.
Jeste da moze prici, da nema helikoptera , aviona i pjesadije.
Samo rokaj i rokaj
Tenk = stvar proslosti
Tenkom 5 zgrada za 5 minuta
Ruši ne žali!!!
Ovi kako pricaju, ruska vojska je trebala vec biti porazena
Eh mladosti luda
Ovi mladi ljudi imaju srca i uništit će sigurno dosta tenkova. Međutim oni ne znaju da Rusi imaju hiljade VBR-a, tako da mogu uništiti sve položaje i pola grada, prije nego krenu tenkovi. Hiljade raketa unište sve rovove, zemunice, sruše zgrade i zatrpaju skloništa i podrume. Kod takvog napada malo tko ostane živ. Dobro je da rusi idu polako i da se civili izvlače , bit će manje žrtava !
Samo opleti Maxime ko Maxim po diviziji.
Dovoljno je samo malo proguglati i vidjeti da su ih Rusi masu zarobili neispaljene...
Neka rusi vide šta ih čeka ako napadnu švedsku. Ovo je samo jedan primjer švedske tehnologije