Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo jako! A zna se kako se postupa sa stranim placenicima za koje ne vazi zenevska konvencija :)
U Azov-u ne ratuju plaćenici, nego fanatici. Vidiš da im Rusi ne mogu prići. Juće su kroz kanalizaciju prošli iza leđa Rusima kod Azovstala i likvidirali skoro cijeli bataljon Rusa, te im uzeli oružije i hranu. Vjerovatno neće izdržati, ali su se Rusi ipak ussrali i ne smiju im prismrdit, jer znaju da ovi nemaju šta izgubit.
Vidi veprovih primitivnih botova što su se aktivirali preko vpn-a jutros! Koliko ste bolesni, ne znsm da li ste svjedni toga?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije on Ukrajinski predsjednik...on je Američki predsjednik u Ukrajini koga drže na nekim težim eksperimentalnim drogama, vidite i sami da više brine o opstanku nacizma nego o narodu i civilima...maločas neko objavi video gdje se jasno vidi stanje u kom je Zelenski https://t.me/a_vyshinskiy/4596
Imaju još oko 2 sata. Vjerojatno će još malo vremena iskoristit za spaljivanje dokaza a onda podviti rep i izaći.
ja bi se predo, pa šta bude , bude
Urbani dio grada je ociscen jos prije dva dana i ostao je dzep u celicani sa oko 2000 vojnika i to je zadnja odbrana grada.
Predaja? Nikad! Pušku nikad iz ruku ne bacaš! Dok ti je u rukama, o svojoj glavi odlučuješ ti. Čim je baciš o tvojoj glavi odlučuje neprijatelj.
Glupi Rusi ginu za Putinove fashistichke ideale! Bili su rekli osvojiti Ukrajinu za dan! Gdje ba zapelo!?
Kao Ukrajinci su bolji od Rusa?? Ista gov****a i jedni i drugi. Ukrajinci i Rusi podrzavali Slobu i Jugu dok su nas ubijali...
Glupi Ukrajinci ginu za "ideale Zelenskog" (američke interese = oslabiti Rusiju i Evropu). U čemu je razlika?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako se polože oružje slijedi im ''Srebrenica''
Hrvati koji su tamo nikad se nece predst a ima ih dosta
Još dugo ćete vi njih pozivati na predaju!
Primjetio sam da na jutarnjim.clancima ima.mnogo vise ruskih kurwi. Od rane zore kenu sa propagandom. Mego kad vas vec ima toliko, de mi recite sta bi sa onim brodom. Koju verziju ste vi usvojili za istinitu 🤣🤣
Ovo sto je ostalo okruzeno je go nacista i bjelosvjetski placenici sto dokazuju dokumenti onih koji su vec usmrdili kanale. Denacifikaciju ukrajine treba obaviti energicno, temeljno i do kraja. Ukrajinski posten narod ne zasluzuje da bude manipulisan od onog glumca.
Meni je drago sto ce ovo najbrze i najefikasnije rjesiti Kadirovi momci
Evo samo da odnesu tetki lijek pa ce da se predaju. Ovi Rusi se izgleda svi kopcaju na ledjima. Ne dolazi im iz donje u gornju da predaja branitelja Mariupolja ne postoji niti kao zadnja opcija. Nema predaje. Poginuti ce u borbi i pokazati ruskoj gam.di kako se bore ljudi za svoju zemlju i narod.
@gooUser1605174036 Rusi takve najvise vole. Protiv takvih se i vodi ovaj rat. Bujrum :D
To znaci klanje! Prije mjesec dana su to isto zaktjevali
To znaci vojni sud. Za strane placenike nece biti milosti. Domaci se mozda i izvuku i budu poslani u Gulage
To znaci klanje! Prije mjesec dana su to isto zaktjevali