Komentari (312)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teško mi dok ovo gledam. Srebrenica je bila puno gori zločin. Genocid !!!! 8.372 ubijene osobe u nekih 7 dana. U jednom danu ubili 1.200 ljudi. Od jutra do popodne. Zamislite 7-8 sati konstantnog strijeljanja !! Nezabiljezeno u historiji !!!Zaboravit necemo nikad...a oprostiti?? Ja lično neću. Ko može nek oprosti !!!
Vi i oprost. Danas pisete never forget Srebrenica, a sutra vec mrzite Srebrenicane koji su zbog genocida rasuli se po svijetu. Samo nemojte vi iz Sarajeva i Tuzle oprastati jer pratim vase komentare o Podrinjcima. Samo ako je tema rat u Srebrenici onda nas zalite. Bolje sutite.
Malo je ovaj les pomjerio ruku u desetoj sekundi sa desne strane
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Slažem se da je opseg kao Srebrenica, ali me ovo više podsjeća na Arkanovu Bijeljinu... Isto su Srbi tijela ostavljali na ulici kao i Rusi sada...
Negatori ce negirat , etnicki ciste prave podobno podrucje
Strasno
Poređenje nije na mjestu, mnogo veći zločin pritom Srebrenicu niko nije oslobodio od ortodoksno-genocidne gamadi. Mada je ista propaganda i kultura učinila ovo, kultura koja ima kult 2 svjetskog rata, ortodoksni križari, ljubitelji svih zločinaca na planeti zemlji. Gazite taj šljam Ukrajinci! Ostavite im samo dugmiće kao i do sada!
Sve gadosti rata na jednom videu…i ovom vaktu i da smo normalni poludili bi…
Budi pametan i spreman dobri Bosnjo, nikad neznas kad će ti pokucat na vrata komšija koji bi najradije da te zakolje... Bosnjo dobri budi pametan. ALLAH DA NAM OLAKSA I SACUVA.
Ljudi ovo će izučavati sve vojne akademije, kakav preokret na terenu kakva pobjeda
Smijesan si😂😂
Poslije Srebrenice je bilo " da se nikome i nikad ne ponovi ", sad se dokazuje da je to samo floskula.Isto bi velikosrpski ološ ponovio.Zadojeno je to ideologijom i mitomanijom.
Kad vidiš kako Srbi kmece kad ubiju Ruskog vojnika na licu mjesta reko bi čovjek da su humanosti. A ove stvari ne vide.
Tako je Zelenski, nemoj ništa potpisivati, ne daj im pokrajinu, neka narod gine
Mislim da bi onaj kome je Ukrajina na srcu trebao da makne snimak u Buci sa interneta.https://www.youtube.com/watch?v=Mx9JlNu_H1YJasno se vidi na 0.15 da les sa desne strane pomjera ruku,a na 0.30 kamera prikazuje snimku u retrovizoru kako les sjeda.Iako imam simpatije za Ukrajince,jer su Rusi agresori,ovo im ne treba.
Amin da pomijeraju i da se prave mrtvi. Koliko je takvih preživjelo Srebrenicu
Moram te razočarati, ali “polijetanje ruke” je ustvari mrlja na sofersajbi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bukvalno slalom između leševa.I ovo velikosrpska ghovna podržavaju zato jer im je isti varvarski mentalni sklop.
Jer su isti Srbi ovo prošli i ostavljali leševe gdje su stigli
Pogledajte na snimku sa desne strane je les u crnoj odjeci i kamera dalje hvata prednju stranu vozilu, na tom prelazu se na desnom retrovizoru vidi da les ustaje.
jeste li glupi ili coravi ,tijelo moguce da je vec u fazi raspada, to nije ruka vec pacov koji bježi, pogledaj par puta sve ce ti biti jasno.
Genocidaši
Lažu ko braća u bosni
Sad si reko da srbi lažu jer srbi su im braća po vjeri
isti smetljari ko i srbi. SLAVA UKRAINA🇺🇦❤️🇧🇦