Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Praviti svijet na patnji drugoga. E pa neće moći.
Radije nestanite ... bolje po ostatak svijeta
Ko to nije isto tako radio? Svaka imperija je gradjena na patnji, iskoristavanju i pljackanju drugoga.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ma šta neko mislio,ovo je iskreno i otvoreno stajalište današnje ruske geopolitike. I neće se lako promijeniti. Ulazimo u teška vremena sukobljavanja jer niko neće popustiti....
Po istom osnovu i ti uzivas svoja ljudska prava
sve slicnosti izmedju ruskog svijeta i srpskog sveta su sasvim slucajne. kad bi se zajebavali.
Dkoro cijeli svijet je proziv Rusije doslo vrjeme da se zna il si tamo ili si ovamo.Eno Dodik pjeva nas i Rusa 300 miliona.
Korona nas je podjelila na pola-pola,.. rat u Ukajini na 80% naprema 20%.. to sto bude poslije toga će biti 95% za i 5% protiv. Globalno selo i globalno jednoumlje, bez tolerancije za drugog i drugacijeg. Sloboda vozdra!
Isti Vuk Drašković, slično razmišljaju i slična ideologija kao SANU.....
slažem se, povucte vojsku iz susjednih zemalja i postanite ko sjeverna koreja. mrzite liberalni zapad i globalizam, al ocekujete jos uvijek primat novac i ulaganja od njih? eh ne moze tako, slobodno vi gradite svoj ruski svijet i civilizaciju kad rublja bude bezvrijednija od toalet papira i kad postanete marioneta kine.
Zbog globalizma ruše vrtiće i bolnice u Kijevu...
Ovaj vehabija treba da zna da ipak veće su šanse nestanak.Pa komplet civilizirani svijet će se dić protiv vas
Putka će riješiti neko iz njegovog okruženja, samo dovoljno votke da unese u organizam
Ako ovakvi savjetuju Putina i druge putine,onda nije cudo sto su ovakve zvijeri.Nego zasto ova budaletina nije otisla u Ukrajinu pa ovo pricao,da vidi reakciju ljudi.
Dali ce taj ruski svijet biti kao onaj - iza zeljezne zavjese: siromasan,autokratski,sa zabranom putovanja u druge drzave,zabranom nosenja farmerki,slusanja strane muzike,gledanja stranih kanala i filmova,itd.?
Rusija više nema izbora, ili će izgraditi svoj svijet ili nestati NESTATI ZAUVJEK
Bosnjo ne mozes razmisljati samo iz pozicije svog prkna
Zašto se jasno ne iznesu ciljevi, a ne potmulo i hinjski napasti slabijeg pa onda kao ne borimo se mi protiv Ukrajine. Ne ide to tako, mora se biti koncizan i transparentan, danas cijeli svijet sve vidi.
sto ne mogu nacionalizma
Neka naprave svoj svijet s onima koji to zele, a neka puste na miru one koji ne zele. Sto se nas tice, mozemo podici veliki zid na Drini. Kome je do Rusije neka se s njom spoje. Dosta je sjedenja na dvije stolice. Pare i grantovi od EU, a podrska Rusiji u razgradnji integracija u isto vrijeme.