Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tvrdili su da su hamasovi vojnici obezglavljivali bebe i da su silovali iste, kao i ostale gnusne izmisljotine, kako bi postigli naklonost svijeta za ono, sto ce se kasnije, prema definiciji nedjunarodnog prava nazvati, genocidom! Da li se sjecate tvrdnji srpske ratno-propagandne masinerije o bacanju srpske nejaci u Pionirskoj dolini, inace, sarajevskom zoloskom vrtu. Ista receptura.
Vidi se da su im srbi bliski. Naucili od njih da lazu. HEIL NETANYAHU!!!!
niste ni vi da je sada husein imao nuklearno oružje pa ste ga objesili...
Zločinci i lažovi! Šta očekivati od genocidaša!
To je kažu zapadni moralisti jedina demokracija na bliskom istoku. Ustvari truhli apartheid, izgrađen na lažima, krvi i zločinima. Istina je vjerovatno da je Izrael jedina naci država na Bliskom istoku.
Nije jedina. Ovo ostalo, naravno.