Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozivaju na spas zemlje dok sjede u klimatiziranim penthausima😱
Najveca prevara zajedno sa Covidom…
Prati NAUKU, jer kao savjestan gradjanin ne samo da se nazimgu, nego se sam dole namazem VAZELINOM. Zelio bih se zahvaliti bjelosvjetskim dusebriznicima i FILL-antropima, kao i domacim PLOT-iticarima. Samo savjestan gradjanin je kvalitetna PJESADIJA!
O cemu pricate evo smrzavam se 5. Juni.
A bio ti normalan April sa 30 stepeni i bez kapi kise? Normalne ti zime u kojima vise snijega nema, a minus bude sedmicu i vrh glave
O kakvom smrzavanju ti govoris 26C danas, usafto se sav okopavajuci paprike
Tip prikazao video sa neke britanske tv stanice gdje su temperature bile od 23do 32 i prikazuju ih sa tamno crvenom pozadinom, poslije toga od iste tv stanice vremenska prognoza od prije nekoliko godina sa istim temp.ali normalna zelena boja u pozadini.
Rat u Ukrajini i u Palestini su emitovati više CO2 za ovih par mjeseci/godina, nego unazad 100 godina čovječanstvo... a gdje je zagrijavanje od servera koji održavaju AI? Ovo o fosilnim gorivima su priče za malu djecu
Joj price a Gretu sutate sa noge na nogu! Pljuc!
Globalno zagrijavanje i AI će nas dokrajčiti.
Da barem za nesto na ovoj zemlji koristi CO2 bilo bi nam od velike koristi..
Aha počela je nova verzija propagande zapadne demokratije i Kapitalista. Samo se neka manipulacija i prevara pravi da bi neke njihove potrebe ostvarile i još više Novca od nas pokupili.
Nema te šta UN upozoravat, imaš Bibliju i sve ti u njoj piše.
Jesul oni nirmalni??? Tolika doba se smijenila od postanka zemlje, i ledeno doba i svašta nešto, klima se totalno promijenila nebrojeno puta dosad, i sad kao šok i nevjerica 🙄 ljudski faktor 😒 e svašta stvarno. Nismo baš toliko maloumni.
Mi na rubu nuklearnog rata a oni propovjedaju o klimi...?!
Već odavno je ljudskom rodu važnije materijalno od duhovnog, prokletstvo i licemjerje je dominantno među ljudskim rodom. Nema nama spasa.
Ma koga upozoravaš, trećina planete nema emisiju, druga trećina ko u 18 vijeku, svodi se na kinu i SAD kojima ništa ne smiješ ni reć.
1. Nesto njemacka kao radi, dok citava indija zagadjuje ko pola svijeta 2. U predindustrijskom i industrijskom periodu su se pravile kvalitetne stvari a ne stvari kojima je maximalni rok trajanja 5 godina, o krpama i toj industriji da i ne govorim 3. Stopirane su inovacije i ljudi su postali beskrosni, jer se bogate na osnovu virtualnih cuda a obicni lijek ne mozemo proizvesti.. katastrofa
Ma koga ovi manijaci prcaju više?Šta je sa ozonskim rupama?
Za pocetak sprijecite vi prvo posljedice rata u Palestini i Ukrajini,pa onda pricajte o klimatskim promjenama,vazniji su ljudski zivoti pa onda sve ostalo
Licemjeri... obican narod je kriv i za klimatske promjene... Kapital je kriv