Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Irci su se pokazali kao veoma human narod,respekt!
Ljudske gromade.
Bravo za Irce!
Na muci se poznaju junaci, kapa dole irskom kontingentu vojnika!
Najbolja zemlja svijeta
Da nije Amerikanaca bili bi puka sirotinja,Ameri ratuju protiv vojske bliskog istoka
...bombarduje ciljeve ""Hezbolaha širom Hezbolaha"" ne kapiram
...ti si gori od ovog novinara što je piso članak.Nije ti napamet palo da je novinarska greška,nego razbijaš glavu šta je u pitanju.Mislilo se širom Libana...
I love Ireland!
...I love lovu ( pare).
bombarduju hezbolah sirom hezbolaha
Pa ti isti vojnici su u skladu sa Rezolucijom UN-a 1701 trebali spriječiti prebacivanje naoružanja Hezbollaha južno od rijeke Litani, pa nisu. Zato sad imamo belaj kakav imamo. Tu su doslovice da ne rade ništa.
nije to holandski kontigent iz Srebrenice... ti su pili viski sa izvrsiocima geno ci da
I k a r li se u b ulju
Najveca zabluda malih naroda je da ce im drugi drzavu napravit
pa eto izrael je mali narod i drugi su im napravili drzavu!
Jesu li je samoinicijativno ti drugi napravili, ili je pak bilo na inicijativu samih Jevreja? Možda jesu mal narod, ali je jako uticajan i pametan.
Pa znaju da ih nece gadjat lol
Gouser da ti znas kakva je bila baza Sandzaklija nabolje bi bilo odes na Sehidska mezarja i da vidis po prezimenima pa saberes broj ti ljudi iz Sandžaka stvorices sliku kakva je bila baza. I jos nesto sad nebi sjedio i kuckao tu da nije bilo ti ljudi. Da jos napomenem nisam iz Sandžaka niti imam nikakave veze sa Sandzakom Samo mi smeta laprdanje protiv mojih suboraca iz rata.
ma p o b i ć e v a s i z r a e l s k i f a š i s t i
BRAVO!!!
ovako je u sarajevu bila baza sandzaklija oni su sjećam se samo sjedili
ma bjezi kakvi sinovi, pojedini samo,98% namazano