Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mah ovo je pravo lice Americke Demokratije,bez maske samo sto se neko trudi da to nevidi. Najvecu polugu u ovoj situaciji Ima Erdogan Ali nece da je povuce Erdogan moze jednostavno rec ja hoce van NATO I cao odmah bi sve stalo. Jer iskreno govoreci Turci imaju jacu I bolju vojsku od Amera. samo sto neki nasi gledaju puno Americkih filmova. to kad Bi Erdogan uradio sve bi stalo.
Arapske truhle dinastije jedva čekaju da Gaze nestane, Gaza je balast njihovom perverznom uživanju, komforu i odnosima sa Amerikom....e zato je muslimsnska nafta u izraelskim tenkovima, zato Arapi Izraelu haman daju logistiku....i to su čvrste garancije, zato se Izrael ovako fašistički ponaša....u suprotnom, u Izraelu koji je okružen sa skoro 500 miliona muslimana niko ne bi smio čak ni upaliti tenk i turirati ga u leru
Prezivit ce oni, i izrodit ce se jos jaci borci za pravdu.
Gdje su sad silna udruženja za prava djeteta, gdje su sada strašne feministkinje kada ubijaju majke ove djece? ??? Gdje je UN?
Oj chifuti al ce te nahebat kad se batina okrene Nista niste naucili iz historije
Selmo Cikotić branio narod i pred sud mora a ko će od ovih genocidaša pred sud otić , 👀
Neka je na čast cijelome čovječanstvu ovo šta dopuštaju cionistima da rade.
U Izraelu se koristi arapski plin. Izraelske tenkove i avione pokrece arapska nafta. Dovoljno bi bilo zatvoriti pipu, zar ne? Ili bi i Arapi da zavrse sa Gazom?
To zadnje
Stalno samo neke izjave a ništa konkretno da se pokuša da se te ubice dovedu koliko toliko u red ili svjet uživa gledajući u ova zvjerstva koja ćine Izraelci.