Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi Rusi su dosadili i Bogu i narodu vise
"Citav muslimanski svijet se nada prevagi i pobijedi Rusije" -Ramilj Gajnudij.....al ono sto ne zna da postoje muslimani hibridi i to pola BH...koji ne znaju vise kome da ga puse..da li amerima (koji su vec zabili) ili rusima
@Rubius. Zna se! pravi bosanac je okrent prema bosni i zapadu a oni SDA taliibanii gledaju sta im njihov brkica kaze i zuti kakir.
Vrlo lako moze izbiti 3 svjtski rat, ako nije na neki nacin vec i poceo..
Moze, ali su vjerovatnoce mozda za 50% manje nego za npr 2 svjetski rat. Jer je 75 posto zemalja ujedinjeno protiv rusije i njenih ``pomagaca`` . A rusi i srbi su jedini zatuceni narodi koji su stvoreni samo za ratove i neke agresije. I onda kada neko njih napadne se zale sami sebi....
Toliko je zemalja bilo i 1939 protiv nacističke Njemačke i imperijalističkog Japana pa je ipak izbio Drugi svjetski rat.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije to lose, u buduce ko god hoce da ratuje nek ide na Arktik i rokaj.
Svi ratovi bi trebali da se vode tamo.
Ni s punom mobilazacijom Putine nemaš snage za dužinu fronta od nekoliko desitna hiljada kilometara. Psihološko ratovanje jasno ko dan.
Covjek ni u miru ne moze vise napasti suverenu drzavu a da se drugi odmah ne okupe u odbrambeni savez.
Prpa a moglo bi se Ovo moglo bi se Ono desiti ma nemoj da se moze davno bi poceli A sad Ste uvidjeli da je citav svijet protiv vas,Malo Ste se prekalkulisali.
On već jeste ratište jer je Rusija zadnjih godina previše aktivna na Artiku. Žele vojno da osuguraju teritorije koje u stvari pripadaju skandinavskim zemljama. Tako da je Rusija i to potencijalni agresor i tu zemlju treba izolirati od zapadnog tržišta. Neka se kineze
Meni sve ovo liči da se iza brda nešta gadno valja. Izgleda da korona i vakcine nisu dobro odradili posao. Većina država u svijetu se ubrzano naoružava i sprema za neki rat, a svaka ima ponekog neprijatelja. Svi kažu kucnuo je čas. Opšte ludilo kako komentatora na Klixu, tako i cijelog svijeta. Niko više ne poziva na mir, svi hoće samo rat i neku osvetu. Mir ljudi, apelujte na mir, to nema alternative.
Ma treba ove ruse agresore provuc kroz dzevdzir. Tacka.
Pa pridružite se i vi (Rusi) NATO-u i mirna Bosna.
Zaledice im se jajca u rovu.
Orci sto su upozoravali, upozoravali su.. Invazija na UkraJinu je ogoLila svu bijedu ruske slavne vojske..
Vi samo prijetite.To je znak slabosti.Učinite nešto da se rat prekine.Vas se više niko ne plaši!
Udala se Dalila za Cara hahaha
Eto neka je Ruska "specijalna operacija" doprinijela miru, mamu vam licemjernu
Ne mozete sa Ukrajinom da izadjete na kraj, sad jos vi lafo prijetite, bas eto mozete voditi rat na 3 fronta, od rusije nece ostati ni sibir budetel toliko provocirali.