Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj ove mrtve Evrope i mrtvih Arapa. Zar je moguce da niko ne smije nesto da kaze i stane na stranu ove neduzne djecice sto ginu svaki dan. Kako je tuzan i bezosjecajan ovaj svijet.
@palmyra djeca su djeca bez obzira na vjeru i naciju. Druga stvar je ta da Palestinci nisu samo muslimani jer npr. Na Uskrs je bilo zabranjeno krscanima da se okupljaju i obiljeze praznik a zabranili su im ovi povamprieni zidovi.
@druze moj, samo nemoj zaboraviti da godinama zidovi muce palestince na najokrutnije nacine, od oduzimanja imovine, prava glasa pa cak i vode i struje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko god ih mrzili, jevreji su najobrazovaniji i najutjecajniji narod na svijetu. Samo obrazovan narod moze prosperirati, i ako zelis da unistis neki narod unisti mu obrazovanje, a to je nesto sto se upravo radi u BiH. Unistava se obrazovanje sistematski od osnovnog do visokog obrazovanja. Diplome se prodaju kao na pijaci, a djeca u osnovnim skolama su po testiranjima najzaostalija u Evropi i svijetu.
Apsolutno! Lekcija koju mi naprimjer možemo izvući iz ovoga jeste da nas nema na mapi sve dok ne pocnemo ulagat u obrazovanje. To je broj jedan. Mladi ljudi koji vole ovu zemlju, koji sebe nazivaju patriotama, najvise mogu doprinijeti knjigom. Ko neće u školu- idi puši šišu koliko ti drago, ali usput članska u biblioteci i čitat, bar sedmično po knjigu.
Benjo brate samo deri alahugbere...Shalom Israel....
Ja ti ono ko kažem da trebaš stati, a ti kao ne slušaš me i samo udri
Allah će vas unistit kao sto je unistii Faraona!! Samo je pitanje vremena a on ne zuri!! InshAllah👆
izviniavam se sto sam se kacio po top kommiima necu vise...
Netanyahu cirkusant. Zasto kopnenim putem ne uđe u Gazu? Stisla se muda. Hezbollah i Iran bi spalili Tel Aviv i Haifu do temelja.
Pa šta da rade? Da roštiljaju dok hamas raketira..????
cisto da se zna ko je tata
trebalio ste napisati šta je tačno rekao. "Nema povratka na staro, Hamas mora napustiti Gazu ili ..."
Smrade ima da goris u dzehenemu🔥
nisam znao da zidovi mogu u dzehenem, prije ulaska, polazu razliku predmeta
pa hocete li se uspjeti odbraniti?
Hahaha haha jest jak ovaj naš Biden. Ne jebe ga niko ni Izrael ga ne sluša a on mora se poklopiti i slušati Izrael. Ajmo Biden ,ajmo slavit pobjedu Bidena jer on je pobijedio i dobar je prijatelj Bosne i sve će bit drugačije,al u kurcu. Haha haha glupi Bošnjo
Svinja čifutska...
Atomsku, i bit precizan