Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako izgleda klasican policajac u BiH.
Ovako bi izgledao i regrut kod nas da nekome padne na pamet da uvodi vojni rok. Mi smo uzasno mala i stara populacija.
JEST TI NASI POLICAJCI OD 92 -95 ODBRANISE NAM DRZAVU
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Oprosteno mu je, covjek sluzio vojni rok prije skoro 20 godina, a zivi u sredini gdje nemas sta da radis osim rakije i meze i jbg nabacis i stomacinu tako, a nije ti bas ni do rata
Avionu slomiću ti krila!
Ovaj isti Jovo iz Gradiske 90 tih.
WHAT????? urnebesne scene, nigdje videa :)
Skembo
Kod nas bi isli, brigadis za žar i swis ice i vodnik za dundulanke kablova.
sve ti znas
Da se to ispolirati kad zagusti, dva mjeseca drila, ima uzbrdo da trči pod punom opremom, i još da zviždi ženama..
Da kod nas dodje nedaj Boze belaja priblizno iste generacije po godinama bi jedine i bile sposobne da ratuju jer to su jedine generacije od kojih je velika vecina sluzila vojsku poslije rata a odrastali u ratu.
Svi se nesto spremaju, a kod nas samo spremni m i g r a n t i
Ma sta te briga nisi lud
Ma sta te briga nisi lud
Nas zapovjednik u ratu bio je ovog profila al bio vidra i kliker. Nema to veze s izgledom jer u pravom ratu samo ko ima klikere moze da prezivi ali i da pobjedi. Ja bih bez problema prihvato da vodim 100 ljudi jer oni svakako pojma nemaju sta treba da rade. Mlado se trza samo na zene, mozak mu leru a srce u petama.
svi nesto vježbaju jedino mi iz Bosne spremni s baustele
Uz duzno postovanje, mislim da danasnji rat i onaj prije 30 godina, nije ni slican. Sta ce ovoliki covjek pred dronom, nema ni teoretsku sansu.
Pa sta ocekivati od rezerve? sjede kod kuce, goje se, lumpuju i ocekujes spremnu armiju :) ahahhahah rezervista je skraceno " za nedaj boze" :D
Trblavi stomaci su los znak