Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce zoki da bude i presjednik i premijer 🤣🤣🤣
Neugodno mu je, jer nije u poziciji Orbana. Vučića, Dodika, Putina, neovisno od funkcije to su pravi gospodari svega unutar njihovih država, a nažalost i nešto šire, barem kod trojice od navedeninh Fantastic Four.
Drazi mi je i Plenkovic nego ovaj fashisticki vepar....
on ne priznaje ustavni sud kao ni njegov kompa mile virdžinija duhan..
E ustavni suci šat vi znate, ak nemože čak noris, može zokakoka .... predsjednik vlade i države istovrmeno, i sve to dok na lijevoj radi sklekove ...
Glasalo 9 sudija protiv Milanovića dva za Milanovića.To je isto kada bi ekonomisi glasali njh 9 da je2+2=4 ,a dvoje da je 2+2=5.
Glasalo 9 sudija protiv Milanovića dva za Milanovića.To je isto kada bi ekonomisi glasali njh 9 da je2+2=4 ,a dvoje da je 2+2=5.
6,75% Čapljina-Posušje-Prozor trokutnjaka će podržati ovog gnojavog i prištavog Pavelićevog potomka, dok kmeče o ugroženosti i majorizaciji žele bošnjacima kojih je 55% u ovoj državi upravljati. Samo zbog toga na izborima obavezno za DF, SBiH ili SDA glasam. Uhvatile ustašhe pravo furseta od kako su nametnuti trojanski dezerteri iz Kasabe na vlasti, treba tome pod hitno stati u kraj.
Zato kod nas moze sve, kod nas se gradonacelnica kandiduje za zastupnika, iskoristi popularnost funkcije, uzme mjesto zastupnika, i onda odluci da ga da nekom drugom. Ona ostane gradonacelnica, ucestvuje u kampanji na najjace. Smijurija od drzave.
Čudi me, zasto HDZ i SDP nisu u koaliciju...potpuno, dvije iste stranke?! Jedan mandat Milanovic premijer, pa onda zamjena itd, itd... u nedogled.
U prevodu : Podnesi ostavku i neces vise biti nista.
pa kad je mogao vucic, zasto on ne bi mogao to vam je isto s.tanje..
E ovo su sinovi bivsih partijaca i udbasa , misle da mogu raditi sta hoce bez posljedica , danasnji politicari i sinovi im od njih manire uzeli .
Jeste, upravu si...SDA i HDZ su sve od UDBAe prepisali...
Milanović je unuk Ustašhkog kaplara, što se i sam tome hvali. Ne znam gdje si ti vidio da su ustašhe udbaši...Više je bivših komunista u HDZ u nego u SDP u.