Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
p 4 c 0 v 1
75 godina genocida pred očima cijelog svijeta. Tuga
GENOCID
Nek se zahvale Hamasu, dok god budu uz Hamas tako će im bit.
Cilj su civili
klix je na strani izraela
Ako se pita Izrael, jos 20 posto. Cijeli svijet gleda. Raseljeni je jedno, ali ubijeni, ranjeni, gladni..to je nesto drugo.
Koliko bi mi lakse bilo u ratu nego sto moram na posao.Na poslu nmg ni da pisam ni cigara,a u ratu malo borbe pa zaebancija imas mogucnosti za sve,a ovo si samo rob firmi
Nema šanse.. Palestinci su unistili bar 5000 tenkova po klix analitičarima i bar 50K vojnika IDF..prema drugim analitičarima Nusret Sisic Dedo je još 92 iz sulunara unistio jednu.