Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haj sad gospodo posaljite japanu koji sator i deku - kad su slali buseve samo ste vikali fala japan fala japan
nikad necu zaboravit njihovu tunjevinu za koju je riomare karina. tu su doniranu tunjevinu sda banditi prodavali godinama nakon rata.
Potrebno je skupiti koliko ko može da se donira novac Japanu. Japan je više puta poslao donacije BiH. Ne smijemo zaboravit.
Ne daj Bože kod nas slične situacije Bolje ostat zatrpan
Japan je prijateljska drzava BiH ❤️
nije nego se iskupljivao za Akashijev zlocin nepozivanja USAFa u toku Genocida - to sto imas mozak prepelice ne znaci da ga imamo svi...... boli ba Japan qrtz za nas....
Nek dodju u bosnu ako misle da im je loše.
Stabilizovaće oni to brzo.
Japan je dosta pomogao treba im vratiti
Šuti, naši su na produženom odmoru ... Ne daj bože nama ovakve nesreće i Norvežani bi prije došli da nam pomognu od vlastodržaca.
U nesreći je najgore ako si sam a valjda Japanci neće ostaviti svoje sunarodnike na livadi.
Ja znam kome zdrav i čitav pojedinac pa još i religiozan da zahvli za zdavlje i život ali kome da se "zahvale" bolesni, nezaposleni i na različite načine unesrećeni ljudi. Kome ?
hvala Allahu na svakom stanju, evo prvo ja, a vjerujem da bi ti premro kad bi cuo u kakvoj sam situaciji. Ne bi ni znao sta je zdravlje i prosperitet da ne znas sta je bol i teret. Nije smisao zivota uzivanje i nasladjivanje. Ne znam zasto vi ateisti najvise spominjete Boga.
Uz duzno postovanje nastradalim u poplavama, zemljotresima, i danasnjim ratovima. i mi smo se ovdje radovali konzervi ko da je biftek, a nikad medijski nismo ovoliko bili na udaru. Da ne kazem silovanja, logore i sl..
Mene da je onako streslo, spavo bi u gacama mjesec dana napolju i zahvaljivo se Allahu sto sam ziv osto. Nekad su ljudi previse sebicni, a Japanac Japanca sigurno nece zaboravit