Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koje licemjerstvo Boze sacuvaj. Sto ne salju Izraelu saopštenje da ne napada Iran, Gazu, Palestinu, Liban, Jemen, Siriju, itd..
Smjesno. Stalno je u fokusu jedna rijec: TAOCI. Istovremeno, Izrael otima Palestince i drzi ih kao taoce stalno. Upada u druge zemlje i ubijaju koga hoce (koga oni misle da treba).
Mislim da su u fazi raspada! Nikada nisu ovako bili ugroženi. SaMo još da Arapske zemlje barem ostanu neutralne i da ne brane Iz rael .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Turska Iran i Pakistan treba da posalju upozorenje GB Francuskoj i Njemackoj da ne guraju nos gdje mu nije mjesto, i da ne smiju podrzavati genocid nad Palestincima
Nazalost, jedini je Iran pravi zastitnik potlacenih, ovo ostalo je sve klimavo.
Ne da zapad svoje čedo
ne brinite ,Iran nema m..da napadne Izrael...
Zasto nisu upozorile okupatore da napada iran
Što niste izdali upozorenje da ne napadaju Palestinu??
Nisu nwsto slali upozorenja Izraelu...
Kad sam napisao da se Izrael i Palestina zamene za teritorij,izbrisali ste komentar,kad sam napisao Izrael brani svet,odmah je prikazan,svašta
Kad sam napisao da se Izrael i Palestina zamene za teritorij,izbrisali ste komentar,kad sam napisao Izrael brani svet,odmah je prikazan,svašta
Izrael brani svet
Mi iz BIH, smo na strani Izraela
Pa ovo su vaši saveznici, šta se sad bunite.
snjoBo cuti, ovo su ti saveznici.
SVE JE POČELO OD HAMASA DA ON NE NARAVI POKOLJ DO OVOGA NEBI BILO NIŠTA JADAN PALESTINSKI NAROD KOJI JE DOZVOLIO HAMASU I IRANU DA DOĐU DO OVAKVE KATASTROFE.
'47. godine su djedovi istjerani pa onda sinovi , pa sada unuci i praunuci Savijeni u najveći zatvor na otvorenim na svijetu. Oni nemaju izbora, otpor ili predaja i nestanak! Izgleda da su žilavi...
Sve je pocelo prije 75 godina. Tad nije bilo hamasa...
OVO NIJE PITANJE ZA PALESTINU,OVO SE TIČE UBISTVA VOĐE HAMASA KOJI JE UBIJEN U IRANU .ŠTO TO IRAN NE NAPRAVI PA UBIJE NATANJAHUA ZNAJU SAMO PRIJETITI DOK IM SE TO NE OBIJE O GLAVU.POJMA VI NEMATE ŠTA JE IZRAEL.SVE ĆE SE ZNATI ZA NEKOIKO DANA.
Da je Iran likvidirao nekog izraelskog oficira, kako bi to izgledalo.
Iran ne smije nista Izraelu, podršku za Njetanahua
Iran je saveznik Rusije I Kine, I jedini je to razlog zasto ga Izrael treba uvuci u rat koji ce preizeti Amerika I ove gnjide iz naslova članka. Mi bi se napokon trebali preispitati kome to navlacimo vodu na mlin koji ne melje brasno za nas.