Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao kako bi se futavi oranđasti Britanc docepao ruskih naftnih polja i plina! ALi...ne smije! Dzaba siroka ramena akd su muda malena!
Dakle Amerika šalje M777, Himarse, Hamere, Javeline, Stingere, nizozemci M113, Slovenija M-80 i T-55, Njemačka Pzh2000, Poljska T-72, Krab, Francuska Caesara, Estonija D30 i još mnogi drugi mnogo toga. Znači Rusija protiv ostatka svijeta. Pa i ne drže se loše ako gledamo objektivno. Svaka od ovih zemalja bi čučnula za mjesec ili par dana da je kontra slučaj.
Koliko god glupo zvuci, još uvjek su Rusi u Ukrajini i dobro se drze ipak protiv sankcija i ovokog oruzija i pobuna u drzavi, ide im dobro. Al sad više Ukrajina nije glavna vijest nikog ma sta god sa njom bilo jer pored tolike moci nisu ih jos uspjeli istjerati
@322 Sami Ameri bi pregazili ruse u 7 dana......I hitler je ratovao protiv ostatka svijeta pa je pregazio Evropu za godinu dana sa konjskom zapregom. Ne prdi decko.
Helikopter se zove "sea king" odnosno kralj mora...kao sastavna komponenta engleske mornarice,koriste se za protupodmornicko ratovanje.iako su ih britanci izbacili iz upotrebe 2018. Vjerovatno ce se koristiti u borbama na crnom moru gdje ukrajinci djeluju po ruskoj crnomorskoj floti,ruska crnomorska flota,izmedju ostalog,ima 6 podmornica. Upisite na youtube Michael Clarke,sve ce vam biti jasno
I neko kaže ne ratuju Britanci protiv Rusa. Po toj logici ni Srbija nije imala nikakve ceze sa BiH.
Samo jako🇬🇧💪🏿
pa dajte malo rusima, pa oni tenkovima iz 70tih ratuju ... nije fer hahahhaha
Vodi se taktika da rat što duže traje!!! Sve im se daje na kašikicu!!!
🇬🇧Dovoljan za iskrcavanje na Krimu transport plus mitraljezi plus nadogradnja raketama. 🇺🇦✊
Helikopter koji je povučen iz većine država koje su ga koristile.
Koliko ovaj zapad komplikuje stvari u ovoj Ukrajini to je cudo. Da im uskrati naoruzanje samo na 2 sedmice, ukrajinci bi morali sjest za stol i da se dogovore o primirju. Ali jbg ne odgovara zapadu da rat stane.
Nek se rusija povuce i rat ce stat