Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjo misli da je u Bosni pa se moze baviti kriminalom nekaznjeno
Od evrope do juzne amerike nema gdje nas nema nazalost.
nece se njemacki specijalci u liftu zaglavit...nego ce ustrcat uz stepenice...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Mene bi cudilo da je negdje u civilizovanim zemljama neki lopovluk prosao, a da nema nasih u tome
Mozda Šena iz Zenice ili njegov sin Haris ili najmladji koji je haos😂🤣😂🤣
Oplako sam, Tita mi!! Nemojte me krivo shvatiti ali ovde da spomeneš recimo "drvo" bila bi rasprava jel Bošnjak, Hrvat ili Srbin.. mislim jebote stvarno se čovjek zamisli koliko smo mi u qurcu??!! 🤣😂🤣🤣🤣
Danas sam baš gledao na Youtube nekog našeg koji je čak rodjen u Njemačkoj kako lupeta o tome kako su Nijemci glupi i ne rade ništa sa srcem, kao neće te Nijemac ni počastiti kafom... a vidi ti ovo majke vam ga! Treba vas protjerati!
BiH postala živa enciklopedija za svakojaki lopovluk, međunarodne službe se dive dosjetkama Bosanaca, od bigera kojima klijesta za zeljezo sluze da pokupe bicikle sa parkinga do političkih manipulatora, svaki soj prica za sebe!
Ode Bosnjo da krade.I misli da je pametan. E stoko neotesana.
Jesul legitimni, jesul konstitutivni? Za kriminalce i zločince ne postoji ni vjera nit etnička pripadnost. *ebo vam pas mater, kad' ćete se prestat busat u ta "srbska, bošnjačka, hrvatska' prsa.
https://www.sueddeutsche.de/panorama/kriminalitaet-dortmund-polizei-nimmt-mutmassliche-autodiebe-fest-dpa.urn-newsml-dpa-com-20090101-220223-99-255065 Polizeibehörden in Österreich und Bosnien sowie Europol unterstützten die Polizeiaktion. Die Verdächtigen aus Bosnien sollen nachts zielgerichtet in Wohnhäuser eingestiegen sein, um Autoschlüssel und damit hochwertige Autos zu stehlen.
ovo bi tačno moglo opisati i trojku koja predvodi državu...
haj se kladimo da su srbin bošnjo i hrvat. srbin je mentor, hrvat lijevo krilo a bošnjo izvođač
kad god je neko sranje u njemackoj mora tu biti upetljan bar 1 balkanac. zar nas tokiko tamo ima
Kad je sranje onda je bosnjo, a kad je pozitiva onda hrvat ili srbin bez obzira na ime prezime i sve ostalo po dafultu ide sve
Kada ti je premijer kriminalac a zemlju ti vode razni cakijasi, hjinje i klosari sta ocekivati od ljudi. Da rade na fuziji i cijepanju atoma?
znaci nista od moga Golfa... :(
Vrijedni Balkanci....
Poso je dobar a para laka burazera je munto Šefket Ramadani🎶🎶🎶