Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima 2 centa, ako ne i vise
Je li ovo bug ili jedino ja ne mogu otvoriti slike i šaltati kroz njih kao na prošlom dizajnu Klixa?
Dobro je da nije kredit a snijeg će se otopiti.
5 cm snijega i blokada, hahahha🤣🤣🤣🤣
I onda kazu da je globalno zatopljavanje izmisljotina
"Srbi imaju samo dva prijatelja - Boga i Grke" Dr. Radovan Karadzic. A da li smo mi prijatelji Grcima? Gdje je pomoc od Republike Srpske i Srbije Grckoj? Toliko su nam pomogli u ratu kako oruzjem tako i dobrovoljcima a vracamo im na najgori moguci nacin - ignorisanjem.
Globalno zagrijavanje... Da li iko može zamisliti koliko je novčića oprano na tu temu?!
@Istok...znao sam da kenjas i da si ckapi! Kako ja da prijavim iz Tuzle?Neam pojma ni koga da prijavim? Ti znas! Zato ostani papak ili budi lav!Ovako samo spinujes za hobotnicu, sto te stavlja na listu C( liste se nadopunjuju svakodnevno, a izaci ce u obliku printanog i digitalnog akta, koji ima za cilj IZOFIRATI komplet HOBOTNICU , njene vojnike i clanove, koji su DIREKTNO ili INDIREKTNO ucestvovali u kriminalu) Ili si Lav ili ckapi!? Sta si?
Atinu???? 🤔🤔🤔
Znači snijeg zimi ljuti promotore agende o globalnom zatopljavanju. Moš mislit kako je na sjevernom polu (-37) idealno za otapanje ledenjaka.
-23 u Moskvi ... A u Jakutiji ispod -40
Yakutsk, Sakha Republic, Russia - 37 trenutno...
Gretice šta bi s onim "temperature će sljedeće godine biti samo više i više". Ja kolko vidim cijela Evropa snijegom i ledom okovana
zlatna zora pobediti mora! Pozdrav za bracu Grke, pravoslavce, kolevku evropske civilizacije!
Greta😡