Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro unovceni vec otpisani avioni.
Konacno novi set sramocenja Zapada moze da pocne. Zao mi je sto ce na red doci predstava masovnih obaranja jednog od najljepsih borbenih lovaca ikada napravljenih.
NATO ce da ratuje protiv Rusije sve do zadnjeg Ukrajinca
I da podržava Izrael sve do zadnjeg .....
Da, nato je napao Rusiju zajedno sa Ukrajinom, ušli na teritoriju Rusije
Slava Ukrajini :grin Kolko li ce trajat
Pokloni f-16 iz 80tih godina A kupi f-35 od 100 mil.dolara i da rata ne bude Nemoguće
Čestitke i da ih lijepo koristite protiv agresora
da su nama samo jednog dali..
Zpadu je u interesu da se što više Slavena poubija međusobno. Kada bi se svi Slaveni ujedinili u neki savez, to bi predstavljalo intelektualnu i industrijsku prijetnju zapadu. Al ko nas j..e kad smo naivni.
A piloti se podučavaju u Rusiji ? Interesantno
Vidim ovi botovi (zna se koji) kao fol se sale,to im je od nervoze znaju oni sta znaci F-16
Tek sad počinje,mašala
Tek sad izgleda,na jesen je moguce svasta,amerika evropu gura u opsti rat.Kontam moze putinu puc film pa da sravni kiev sa zemljom
Zela Gotov si, samo još nisi skontao!!!
Auuuuuuu najave, Ja mislio bar 50kom F 16 Braća Amerikanci im donirali. Ameri su inače poznati po tome). Realno stanje je da su 2 polovna KUKURUZNJAKA SA PROPELERIMA DOBILI 500 000.000$ PO KOMADU))))))
Ne ujdurmi!!
I poruse ih za dan
Od 12 isporučenih Hirmasa Rusi uništili 160, ali Hirmas još uvijek roka.