Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Argument da je neka drzava vjestacka je najgluplji argument, s obzirom da je svaka drzava vjestacka. Sam pojam drzave i komada zemlje koji "pripada" nekoj grupi ljudi (narodu) je vjestacki.
putinov argument je tipa, drzava je vise vjestackija sto je mladja i slabija a one koje su jace i vece su manje vjestackije, znaci logika zivotinjskog svijeta
Tucker je možda upravo spasio svijet od 3. svjetskog rata Ovaj intervju bi mogao biti dovoljan da uvjeri građane Zapada da Rusija nije zlo mjesto koje želi preuzeti svijet Mir je jedina prava opcija.
Zna se ko je ko koga napao đaba ližete Putinovo dupe
Ukraina je bukvalno isto ko Hrvatska po mom mišljenju i kao Hrvat cu ih uvjek podupirat
U posjeti ratnom zločincu. Sad će i kod Jadovana i Patka u zatvor.
0,1% tih para i naoružanja da uleti u Krajinu, kažu budite nacija Krajinci, odcjepite se se od BiH, šta mislite, čekaj gledali smo taj film. Za rat trebaju bar dvije strane. Za pregovore isto. Očito da ovaj rat izmedju amerikanaca i rusa trenutno niko nema interes da zaustavi, tragedija
Ma da a Ukraince se ni za šta ne treba pitat jel?
Tucker Carlson je pateticni izgovor za novinara koji je svoju reputaciju izgradio sireci bez imalo stida dezinformacije desnicarskoj i republikanskoj populaciji u USA. Smiljko Sagolj i Ilija Guzina u jednoj osobi. Niko sa kvocjentom inteligencije od preko 80 ne bi trebao Tuckera Carlsona uzimati za ozbiljno.
tako je! svako ko se ne slaze sa Vama, mora da je glup)))
Zamjenite rijeci Ukrajina sa BiH i Rusija sa Srbija. Na koga vam to onda lici?
Nadam se da ces u neko skorije vrijeme nestati. Inace si konad budale koja moze samo proširiti rat jer se vidi šta je tvoj cilj.
Nes ti jos dugo.
Glavni cilj je bar dva miliona mrtvih Rusa.
Nek se Putko povuce i nece ni jedan Rus bit mrtav
Ovaj je Trampov Novinar 🙈
Jasno je oznacio koje su drzave meta i kako moze doci do sukoba npr sa Poljskom a ovo isto je otprilike govorio par dana prije napada na Ukrajinu tako da...
SLAVA 🇷🇺
Tačno da ne znam veliko srpsku retoriku rekao bi da je Putin upravu. Ali koristiti historiju i pisati je kako njima odgovora smo upoznali. Isto tako izgubiti rat a predstaviti to kao pobjedu jer uslovis glupavi zapad. Sve već viđeno.
Hajmo talijanCovi udrite pola je od svijeta bilo vase imate pravo na to!