Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako mediji pokušavaju da kroz poteste protiv Netanyahu pokažu da su to zapravo protesti protiv rata i da kao Izraelci protestvuju protiv onog što se dešava u Gazi, a 95% njih apsolutno sve podržava, ogromna je mržnja prema Palestincima.
o sebi se zabavili i.A, a On zna najbolje kako
Cionisti su to, spremni su krenut i na svoj narod. Eto primjera hapse ih. Što? Ne mogu podnijet da je i njihov narod na strani pravde.
Stvarno ovi ratovi nikome dobra ne donose, umjesto da traze nacina da pronadju mir - isto kako smo i mi trebali biti pametniji 90tih kao Crnogorci - traziti miran nacin i diplomatski rjesavati probleme 90tih a u sustini pripremati se i za rat - a ne kao Alija sto nas je ilahijama i kasidama protiv tenkova/aviona i haubica... Toliko!
O sebi se zabavili
Pa i zabavili su se, pocelo je stizati na naplatu. Zato i demonstriraju.
Nema rahatluka nikom dok se sami sa svojima ne obračunaju
Sotone