Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukrajinski čengići i šaje
Da nije bilo cengica sad bi gledao klix na ahiretu klosaru raspali
Upravo tako. Cengic je jedan od najzasluznijih za opstanak BiH i ostatak zivota proveo skoro na rubu siromastva
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imali smo naš rat imamo na primjeru Ukrajinski rat, dragi hrvati srbi i bošnjaci samo sirotinja gine a dok glavešine kradu, pa se vi busajte u prsa da bi išli ginuti dok ovi vas kradu
ma nije moguce da kradu ? vako isto su kod nas cengici i slicni isto, samo ih niko nije hapsio. naredba bila iz trezora da se ti ne diraju previse su bitni za odbranu drzave
Nešto mi je ovo poznato? Jeli bilo u vrećama, kantama ili preko računa?
Al zato oni pregovore za EU, a mi mrka kapa. E zamisli koliko nas je SDA degradirala, kada ih smatraju korumpriranijim od Ukrajinaca
Ukrajina je rangirana na 116. mjestu od 180 zemalja prema indeksu percepcije korupcije za 2022. Na koje mjesto smo mi rangirani?
Izgleda da SDA ima svoj ogranak i u Ukrajini...
Kad ste budale, trebali ste srebrenu malinu angazovati
u pravu je madjarska kad je ukraina u pitanju
koliko je oružja stiglo mogli su doći do Kine, zato i jesu after svijeta i civilizacije kao i mi.
Korupcija je uvjek glavni i očekivani problem. Ali su institucije Ukraine su još uvjek u funciji i odkrivaju kriminal. Barem nemaju sistematsku korupciju kao Rusi, to je veći protivnik Rusiji nego sama Ukraina.
Izgreda i dole ima Bakira ...m
Ovi ce sami sebe unisyiti, ne trebaju im rusi
Uvijek je bilo nekom rat nekom brat, samo je bitno da te ne uhvate😂 toliko o ratu u Ukrajini, bitnija lova nego domovina.
Boga pitaj koliko su ukrali doniranih sredstava. I oni i mešetari sa Zapada. Rusi su bili svjesni toga garant o znali su da će prije ili kasnije to doći Ukrajincima na naplatu.
nekome rat, nekome brat. I bosna puna ratnih profitera, svi gu zove uvalili u dobro fotelje
Samo da se nasa namjenska industrija ne ogrijesi o korupciju.... za sada dobro rade