Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ruši Madura, diktatora Putina.
Šnjo mo, politički analitičaru, za koga si se odlučio?
Zelim postaviti komentar, i KI mi zabranjuje jer je predug. Klix od sad vas vise ne pratim.
E to je maznuo od Trumpa. I on je još 2016. najavio da će izbori biti namješteni, ako ih izgubi. Pošto je pobijedio, naglo su postali nenamješteni. A onda je izgubio izbore 2020., koji su ponovo postali - pogađate - namješteni. Logika je čista ko suza, vrlo lako ju je pratiti: ne postoji "istina", istina je što kaže Vođa. Učinimo Vođu Ponovo Velikim.
Edmundo jednom nogom u grobu 74 godine mlad.
Tako je Maduro, nedaj um puno mrdati i nadaj puno stramcima vrsljati po drzavi
"Osam od 10 Venezuelanaca živi u siromaštvu, a najniže plate iznose oko tri dolara mjesečno." Pogodi da li je Maduro u ovih osam od deset? A sve da bi zaštitio narod od "stranaca"...
Maduro=Vučić=Lukašenko
K i n t a K u n t e
Isto tako i orange jesus prica ovde po usa