Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim da svira klavir a ne vidim ni jednog Rusa u tom gradu... manje patetike i propagande, dosadili ste ljudima vise
samo objavljujte ovo nek ih svijet zamrzi ruse odvratne, vratitit ih u doba rasputina.
Vucic ANGAZOVAO botove, bili su se uspavali jedan period
Manite se patetike ove saljite im pomoc ko moze i to je to
Od jutros je primjećen veliki broj komentara koji podržavaju Rusiju i veliki broj negativnih ocjena na komentare koji osuđuju agresiju i invaziju!! Da li je slučajno???
gdje je video sa djecom Sarajeva sto su juce pjevala ukrajinsku pjesmu...taj snimak treba proslijediti prema svim zapadnim medijima...dok du oni nama slali svoj sljam da se vrsi agresiju na medjunarodno priznatu zemlju BiH mi njih podrzavamo u njihovo borbi za oslobodjenje... uradite nesto sa tim videom da ode dalje..mi smo velikodusan narod a to svijet treba da vidi
Protiv sam agresije i Rusa u ovom slučaju 100% ali i ovo postaje degutantno polako, ova internet propaganda brate, pregone ga do bola i nazad. Sve više mi djeluje kao scenarij.
bolesna propaganda.nije dzaba njima komicar na celu drzave ovo vise nije smijesno.
Previse holivuda je uneseno u rat u i jad koji se desava u Ukrajini!
ovako ce i bosnjaci jadni gadjati agresore brasnom sa manjim pakovanjima i pjevati sevdalinke ...
Eno i onaj glumac sa Širokog brijega dobio ukrajinsko državljanstvo i sina ,zapadni svijet plače suza suzu goni.
Princ salman koji btw voli ubijati novinare i najdraži su mu novinari u komadima može slobodno izvršiti genocid nad Jemenom jer sa novcima i naftom začepi usta zapadu i što je još žalosnije ovim kvazinovinarima što kenjaju po rusima
Lijep sladunjavi prilog tipične ratne propagande. Nešto vole djecu u takvim filmićima. A sad ozbiljno, Rusi NE ulaze u Harkov. Kako znam? Pa prosto jer vi to kažete, samo obrnem sve naopako i tu je istina. Uostalom danas svako ima kameru na mobitelu da je ko vidio ruse zatrpalo bi nas milioni videa iz Ukrajine umjesto ovih fake sa eksplozijama iz Indije 2013.
serem se na propagandu.
A ruska djeca kao ne znaju svirati klavir...oni su cobani sa subarama na glavama i janjecim prslucima i tjeraju krave ....tipcna engleska propaganda
Zašto niste objavili snimak bar nekoliko uplakanih ljudi od tih milion?
Dok ovih dana peru oci Ukrajinom. Pogledajte samo kako nosaju ranjenu djecu na ramenima na bliskom istoku. Sram vas i i stid bilo!
Jel može još patetike, ne kažem da nije agresija, ali mediji koriste snimke od prije 2 godine, koriste snimke mjesta koja nisu Rusija itd. itd., On jadan svira klavir dok mu vojno sposobne muške pi**e, njegove prve komšije hvataju petama vjetra. Sloboda se brani preko grane, već na prvim linijama, ako ti je stalo, ako nije, predaj se i suoči sa posljedicama.
Jao presyeravanja pa ovo je vrhunac propagande. Stigli su da snime lijepi video djecaka na klaviru u sred rata. Sta je iduce, Pijanista mozes biti ti show?
Dobar video ko skont'o. Čistoća i bjelina, dječija nevinost, muzika djetinjstva i sve će to uskoro biti zaprljano agresorskom čizmom ili prašinom koje prave granate zlih ljudi. Jak kontrast.
Ukrajinska propaganda je prešla mjeru dobrog ukusa i postala antipropaganda u koju više niko ne vjeruje. Počelo je sa duhom iz Kijeva a došlo se do mišića Zelenskog na koje svršavaju žene širom svijeta.
Kad kazes niko ne vjeruje, ne zaboravi da pod tim NIKO mislis samo na ruske pudlice i obozavatelje na ovim prostorima... Normalan dio EU i svijeta itekako zna na cijoj je strani...