Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je neko bacio par granata na zološki vrt , čitav svijet bi se digao na noge , sram vas bilo.
Rusija suzdržana?!?!?
Svaki ulaz humanitarne pomoći u Gazu kontrolišu cionisti. Takvo zlo, takav zločin da neko niti jednom Palestincu ne dozvoljava izlazak ili ulazak u zemlju bez njihovog odobrenja, je posebna vrsta zla. To je fašizam do sada nezapamćen.
Zašto klikaovi administratori brišu objave u kojima ih kritikuje i zbog tendencioznog sjeckanja vijesti?
Msm da ruje arapima daju muuda pod bubrege
Tako smo mi cekali te rezolucije i nista od njih ni spacine dok ste se dogovorili na hiljade ubijeno stram da vas bude
Rusija drzi pridike nekom ,pa otkrise pravo lice.
Plavušan je naš jevrej koji se uselio u Izrael
Ne daj Boze dignuti glas na gej parove, cuke i mace, transeksualce.. cijeli svijet te prozove. Ali zato u 11 sedmica ubiti vise od 21.000 ljudi od toga 70% zene i djeca? Umiranje od gladi u Jemenu? Genocid u Kongu? Ma samo nastavite. Mracno je ovo covjecanstvo.
Palestina je imala 80 000 zrtava, a ne 20 000. To je stvarni podatak.
Činjenica je da među Bošnjacima - Muslimanima ima ogroman broj kripto-Sefarda i kripto-Ashkenazi Jevreja. To su oni što posjeduju veliko bogatstvo u Sarajevu, ima ih u prvom Safu na džumi, ali se kući mole YHWH i praktikuju jevrejske običaje, kao i to da podržavaju Izrael svim srcem.
jel Bake
Jeste.
"Stvaranje uslova za održiv prekid neprijateljstava"!!??.....prekid neprijataljstava!!??....nisam znao da je etničko čišćenje, genocid, otimačina tuđe zemlje, izdladnjivanje, zavrtanje vode, prekid struje, neselektivno lupanje teškom artiljerijom po civilima, ženama, djeci itd. dobilo ovaj novi, divni naziv.....*e*em vam majku kroz indigo u 9 primjeraka za sve arhive....dabogda u vašim zemljama Izrael uvidio potrebu da se "brani" od vas
UN po ustaljenoj praksi ceka istrebljenje da bi dali bilo kakvu reakciju , fujjj
Da se rusija i amerika slazu u necemu a u stvari ne slazu
Najodgovorniji za dešavanja u Gazi su naravno arapske zemlje i Turska, koje nisu ama baš ništa učinile da se genocid nad nedužnim narodom Palestine zaustavi.
Ti si najodgovorniji. Idi dole na granicu s Libanom je počelo pravo rokanje. A ne ko tetkica na Klixu pisat kako je neko kriv.
Koliko znam palestinci su dolazili nama u BH i pomagali ;)
ama ljudi, sjetite se naših molitivi u UN. Prazna ne puca. A UN-va vojska je čuvala Srebrenicu. Svima je nama jasno da od toga nema ništa. Gaza je nova Srebrenica.
Ameri i Rusi kao Messi i Ronaldo, dva razmažena derišta..