Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vrato se
Da sam na mjesto Zelenskog poslao bih mu čistaćicu kabineta da ga dočeka a vodoinstalatera da sa njim razgovara.
Zar nije bolje pozivati na prekid vatre ma kakve teritorijalne posljedice bile, nego nastaviti sa slanjem oruzja i ubijanjem omladine i destrukcijom na obje strane. Samo prekid vatre i pregovori su dobrobit za covjecanstvo.
pa eto daj ostavi kontakt da ja preuzmem tvoju imovinu kad ai tako nagodan
Nije! To bi otvorilo put i drugima da anektiraju teritorije drugih drzava. Ako se agresor ne porazi, mnoge drzave ce doci u iskusenje da cape koji tudji komad zemlje i time dovesti do novih ratova i vecih ljudskih gubitaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)