Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ORBAN je MILORAD DODIK u EU
@Karinac55 Tačno, a nisu svjesni ni jedan ni drugi da kad budu trebali biti yebani same će im gaće spasti.
Vecina u EU podrzava Orbana!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bosnje moje...hvatajte se knjige I ulazite u sebe. Hebala vas Gaza Izrael I Ukraina.
TalicniTom ja to uporno govorim 10god....imamo sve da nas mole u EU, a mi necemo. Usput da si rekao Bosanci i Hercegovci bilo bi zvucnije.
@rajvosa...moja greska...Bosanci I Hercegovci
evo gdje smo dosli, iza moldavije..hvala nasim politicarima
Madjarska je trojanski konj u EU
Tek kad rat stane jednog dana, tek onda predstoji upumpavanje ogromnog novca u Ukrajinu. Poslje ujedinjenja Njemacke, bila je obaveza procentualnog davanja od tvoje bruto place, na toj osnovi se sad vec spekulise. Poreski obveznik je najveci majmun na ovom svijetu
Koj vise pomoć ogulili su sve zivo. Svaki dinar koji EU odobri je dinar iz djepa obicnog naroda kojeg je inflacija izujedala od ovog rata. Dokle ce ovaj proxy rat da se vodi?
Ruska gamad Orban i Dodik
Ne vrijedi ljudima pricati oni verglaju po svome ali ne steti opet ponoviti jer je bitno znati cijenice, U Ukrajini je Zapad orkestrirao Majdan ili oruzani prevrat 2014 godine nakon sto je vlast Janukovica osvojila vecinu samo zasto sto im je politika bila i EU i Rusija. Pa sta je problem najveci susjed im je Rusija i preko 45% su Rusko govoreci?, normalno da trebaju imati dobre odnose sa RU, rat zapoceo nakon prevrata zavrsio minskim sporazumom koji zapad nije htjeo da ispostuje
Amerikanci zapoceli rat sad hoce da citav svijet to finansira pa ne ide to ko prije izgleda...
BiH, iako bih ja to zarko zelio, ni po cemu ne zadovoljava kriterije za ulazak u EU. Pustiti nas tamo, znacilo bi nagraditi politicke elite koje nas 30 godina drze u nacionalistickom mraku i dati im ogromne kolicine novca na raspolaganje. - Idu lokalni izbori, a nakon njih ponovo opsti. Rijesimo se nacionalista ne dajuci im glas, ocistimo tuzilastvo pravosudje od poslusnika, pohapsimo lopovsku politicku elitu i eto nas u EU prije svih.
Sto nisu napravili drzacnu strukturu normalnu u Dejtonu itd , jasno je ko razmislja da im je potrebno ovakvo stanje ovdje a nama zivot prolazi u ocekivanju necega umjesto da dodjemo pameti i da podjemo se dogovarati mi unutar BIH narodi znaci , onda bi bilo sanse za nesto.
Orban se u Evropskom vijecu bori za interesnu sferu Rusije, a ona, za sada, ide preko Ukrajine, Gruzije i Moldavije do granice sa Madjarskom.
Ma jest procetnik ali za ovo je 100% upravu.
dobi Orban 20 milijardi sredstava od EU
Orban je obični ljudski otpad koji gleda isključivo svoje interese kao i ona Laktaška g*v*n*a
Definitivno EU treba redefinirati da manjina ne zajebava većinu
Na stranu sto je ovaj pavijan ala dodo u nas....ali fakat gdje stoji da se mora slagati sa svim onim sto dolazi iz Brisela. Znacili ti to da svi moraju plesati kako oni sviraju....pusti me brate da mislim svojom glavom i radim ono sto mislim da je dobro za mene i moj narod. Sta je donijelo nametanje necih standarda rezultate smo vidjeli u Iraku,Libiji,Siriji itd
Kepec se igra sa slobodnim svijetom