Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ostale rezervat Jeliseja u proslim suzivotima... pa mozak me boli od ovog prevoda. procita li iko tekst prije nego sto se objavi?
Francuzi se izborili za republiku i demokratiju u citavom svijetu a sebi zabiberili najkompleksnijim izbornim sistemom
ljevicari bi i u rat samo da na demokratski nacin desnica ne dode na vlast, moze demokracija ali ako ljevica ili liberali pobjede, sve ostalo nije demokracija za njih. Ako je demokracija volja naroda pa sve da narod hoce i feudalizam, da se pojavi feudalna stranka i da pobjedi onda je to volja naroda i prava demokracija a ne ako mi odgovara onda ok ako ne onda se izvrati od muke i ne prezaj ni od cega da osporis demokraciju
tako je, samo jos treba da pobijede. samo sto ovi osvoje 30 posto glasova i ocekuju da dobiju vlast, ali ne ide bas tako. osvoji 50 posto sam ili sa partnerskim strankama i sve OK.
Ovako se i nasi dogovore za Srebrenicu i Mostar... A ja, nije tako, kod nas su licni interesi ipak prioritet...
f a s i s t i na aparatima