Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAD GOD JE MALI KEPEC SE JAVNO OBRACAO AMERIKANCIMA KORISTIO JE TERMIN "NASI AMERICKI PRIJATELJI" ILI TERMIN "NASA ZAPADNA STRANA" TOLIKO O KEPECU AMERICKOM IGRACU!
Baš mu se sastalo, rat i oženio se. Izdrži majstore
Jeli se ono Kličko već demobiliso.
divno :))) ako se neko zeli ozeniti, evo prilikom saljem jednu poruku : imam 34 god, dobar posao i dobru platu, svoj stan (u HR i Francusku), idem cesto na sport, postena sam, nisam dosadna, nistam insta kur*vela, volim kuhati... jedino je sto sam pola srp pola hrvatica.. pa moze biti prepreka.. ps : i presla sam na Islam prije 4 godine.
Hajde ti meni u Bosnu..Imam 26 godina..nemam posao..imam kucu..ne idem na sport..posten sam,nisam dosadan..ne volim kuhati..Jedino sto sam Bosnjak..
Dok drugi ratuju Kličko hoda po svadbama.
Morate bit pećinski ljudi da napadnete druge ljude da zauzmete njihovu teritoriju i resurse
super trenutak za vjenčanje. jebeš ga ako je istinita vijest, želim im svu sreću svijeta. i da rat završi što prije
Bsr nesto vidjeti lijepo da dolazi iz Ukrajine.RESPEKT
na bracno putovanje u oslobodjenu Jaltu