Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onu Kamalu pita novinar kako će riješiti inflaciju a ona nešto muca pa počela da objašnjava šta je inflacija a kako će to riješiti ni mukajet!
Trump je Putinov pijun
Sto jest jest, ona Kamala se samo keslaci tokom bilo kojeg intervjua, a nista ne izgovori sto ima smisla.
Eto nek trump govori sta ima smisla..buraz nisi pogledo nista o njoj...proguglaj
Kad ljudi stignu pored svog posla i drugih obaveza da isprate sve oko izbora u SAD ili rata u Ukr..?
Pa bar video objavite!
Nema veze. Jak bošnjački lobij daje iskrenu potporu Ćamili Harris
Sukno ga Putin Demokratama samo tako. Sad ce oni blesavi Amerikanci opranog mozga samo zbog toga da glasaju za Trampa.
prnuo i Trump kod Putina
Pa senilnom ste vi sa autima trubili po Sarajevu!!?Vi bi trebali znati gdje je i jel poslao kakvo pismo ugroženim dobrim i predobrim Bošnjanima!!
Vodi ga kuci jaraniko, ako imas kakvu strinu ili babu slobodnu
Nego gdje je senilni, zna li se sta ? Nit pisma, nit razglednice vec duze vrijeme. Ko upravlja amerikom ?
Volio bi kepc da mu Trump pokloni ukrainu
Upitan o Trumpu, Putin je rekao da će on uveo više sankcija Rusiji nego predsjednici prije, ali i Biden poslije njega. U ranijem komentaru, rekao je da preferira Bidena jer je "stara škola", dok je Trump potpuno nepredvidiv. Ovako i Dodo salje poljubce Trumpu, pa se nadje na crnoj USA listi. Amerika ne mjenja svoju vanjsku politiku. Za nekoga radost, za nekoga tuga.