Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i kad su oni mornari potonule podmornice Kursk čekali spašavanje prije 24 godine, Putin je radije ostao na godišnjem odmoru na Crnom moru. Ne zanimaju njega ljudi baš previše, KGB škola.
shut up, go work, klix doktor.
kako je krenulo, mogao bi Zelenski pit kafu u Moskvi do godine
Pa kad se to desi, nećemo imati gdje pisati. Ljudska (tvoja) glupost nema granice.
I poslije sveg sramoćenja ruske tehnike i njihove neopravdane i ničime izazvane agresije na suverenu Republiku Ukrajinu, ti idalje pronalaziš te svoje nadmenosti i smjelosti da podržavaš Putina. Strašno. Nepopravljivo.
Nesto se realnost ne uklapa sa izvjestajima medija sa tog ratista. Ili je realnost u gresci, ili su medijski izvjestaji. Ja eto vjerujem nezavisnim i postenim novinarima
Hah ide dalje putko da moli. Neki dan Lukasenko traži pregovore sa Ukrima, tako da bi i on mogao na drugu stranu. Ostade putko sam kao list na vjetru
Sta ti znas abemo vertikalna
U svakom slucaju nije lako biti Rus. Uvijek imaju neke vladare koji vole sebe vise od svoje zemlje i naroda u njoj. Sve imaju osim pametni vladara.Bas sve.
To nasi "vladari" vise vole narod?
trazi azil ?
Gdje da se prijavim da idem u rat?
ICC je pokazao se da je nista
Zbog adt
Nije mu do rata nego ratuje zbog Adeta ono postigli su ciljeve
da sam na njegovom mjestu išao bih vozom ili svojim kolima, jer ova Ukrajinska PVO nema granica i ne znaju stati ljudi