Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obratio se video porukom iz Katara 😛
ovo nije rat nego genocid. nikakv hamas ne postoji na ulicama nego goloruki zena i djeca i muskarci koji vade mrtve ispod ruseviba
Ovaj ko nas Bake... Sto kaze babo u Riđavog jednom jedan meni kaze sto si bolan potpis'o Deyton a on citav rat iz Njemacke bodri. Dođi u Sarajevo pa vidi zasto je bolji mir..
Lako je tudjim ... gloginje mlatiti
Upicanijo se.Brada uredna.Ošišan.Košulja ispeglana.
Mars klosaru! Miliarde imas a momcina nisi mogao srediti oruzje, prsluke i sljemove da barem izgledaju kao vojska nego im stavio trakove oko glave da glume ninja kornjace u papucama.
Je li skupo u Kataru ljudinooooo? Napušiš se kuhrca, majku ti jebbem.. Ovo je tvoja igra zajedno sa cionistima, uzeo si pare za ovo majku ti kjafirsku jebbem
Da imaš imalo dina i Irana u sebi postao bi šehid ili bi se roknuo. Sram te bilo za onu djecu i žene. Smeće jedno. Svoje si sklonio u Katar a tuđa neka ginu.
Ovaj je izraelski sluga.Napuckao namjerno svoje da napadnu Izrael i naprave pokolj da bi ovi imali opravdanje da sataru narod i djecu Palestine Prividno da ne može biti providnoje a on za to vrijeme iz Dohe palamudi.Mrš stoko bezobrazna
Kako je u Kataru? Je li se dobro ručalo?
Za tebe mjesta u dzenetu nema, u vatri gorijeces
Jel' i ovaj smrad trezor-boy...
Islamski terorista!!!
Ma šta ova pobjeglica bulazni, dok mu narod preživljava genocid, on kao da je pao sa Marsa.
Hajde seronja pravac Gaza, na čelo brigade. Povedi i svoju djecu. Ti nekoga podržavaš ???? Dok sjediš na pozlaćenoj šolji i piješ zem-zem vodu.
To braco mdjahe
nase dove su s vama🇵🇸❤️
Eno ambasador palestine se sastao sa Šešeljom u Beogradu, a bošnje se još ubiše od sikiracije, bojkotuju bimgo što ima akciju deterdženta.
Kakav je sef u Qataru,jel duboko pod zemljom?