Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pricajte sta hocete ali ovaj covjek je isto jedan od odgovornih za izgubljene palestinske zivote.
De se vise odlucite je li taj hamas nekakva fora u Gazi ili uopste nije, kako neki tvrde. Ne moze sad ovako sad onako. Kad naprave srõnje onda je to zidovska podmetacina, a onda se najednom nesta pitaju kad su kao taj isti Izrael nacepili
Jaaa da bas imate sa milion mrtvih
Imate i četrdeset tisuća mrtvih nažalost.
Progutati pricu ovog "vodje" je kao i progutati pricu svakog drugog "vodje" koga nije briga za narod, Putina, Kim Jong-una, Milosevica, Vucica ...
Zanimljiva izjava, dakle ovo ste željeli, pa što na to kažu Palestinci i svijet uopće.
mangaskoloradas Vidimo po broju saveznika koje imaju. Svi stali u red da im pomognu.
Kako su ljudi naivni. Ovaj covjek je otac palestinskog otpora. Sigurno jedna od najispravnijih osoba u Palestoni. Posto odbija saradnju sa Amerikom, odmah ga se naziva svakakvim imenima
Kolko ste para dobili od Izraela zadnjih 20 godina kako je Netanyahu na vlasti? Sve da bi se makla legitimna vlast i opravdao genocid u Gazi.
Žali ti druže 40.000 mrtvih vjerovatno barem 3x toliko invalida i pola Gaze sravnjene, ne prosipaj demagogiju tebi Palestinci trebaju suditi čim dodje do mira.
Israel’s spy agency Mossad played a role in this divide-and-rule game in the occupied territories. In a 1994 book, “The Other Side of Deception,” Mossad whistleblower Victor Ostrovsky contended that aiding Hamas meshed with “Mossad’s general plan” for an Arab world “run by fundamentalists” that would reject “any negotiations with the West,” thereby leaving Israel as “the only democratic, rational country in the region.”
Kome je ovaj jahija lider njemu neprijatelj ne treba.
"predstavio civilne žrtve tijekom rata u Alžiru, potvrđujući da su takve žrtve "nužne žrtve".:. Dakle ja džaba protestovao?
Svijet neće uništiti oni koji čine zlo već oni koji ih gledaju a ne čine ništa
Gospodar nebesa i zemlje vas pomogao!