Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toooo Malik samo ih deri.
Jemenci su postavili standard u borbi protiv potlačenih,.Mogli su kao i ostali Arapi učiti dove i skupljati humanitarne priloge.Ali odlučili su da se bore koliko mogu.Kapa dole .
Lapsus pajdo.Dešava se .
Pored toliko arapskih " veličina" samo se Huti suprostavili. Aferim, braćo, ostalo su smradovi.
E ta ti je dobra, aferdosum!!!
Demagogija prosjecnog kliks komentatora, onog kojeg ne banuju
Nije čovjek ništa pogrešno kazao
Biden jes star i nespreman za presjednika, ali nece vas on napadati.
Biden u suzama, ne zna sta ce od sebe
Narod Jemena ima najnjeznije i najosjecajnije srce od svih naroda na planeti
pametno zbori..Allah dragi da vam da snage
Um caruje, a snaga klade valja... Nek im dragi Allah podari bistrinu uma ali i snaga bi im dobro dosla.
Novo saopštenje : Pomorske snage Oružanih snaga Jemena izvele su operaciju gađanja američkog broda (Kim Ranger), u Adenskom zaljevu, koristeći prikladne mornaričke projektile, a pogodak je bio direktan, hvala Bogu.
Oružane snage Jemena potvrđuju da odgovor na američke i britanske napade neminovno dolazi, te da svaki novi napad neće ostati bez odgovora i kazne. Oružane snage Jemena potvrđuju nastavak pomorskog saobraćaja u Arapskom i Crvenom moru prema svim destinacijama širom svijeta osim lukama okupirane Palestine.
Direktan i iskren
To kao da će se Biden pomjerit sa fotelje da bi napao nekog? Džaba što je stari prdonja ako kaže svojima pucaj (a vrlo vjerovatno da hoće jer je demonkrata) jɓg...
Taj starac ne zna kako se zove, kamoli ko si ti
Abdulmalek al-Houthi, vođa AnsarAllaha: Izravna uključenost Sjedinjenih Država i Britanije u bitku nas ne plaši; naprotiv, umiruje nas. Blagoslov i čast nam je biti u izravnom sukobu s njima, dok su se oni u prošlosti borili protiv nas svojim proksijima, a da nisu snosili izravne posljedice.
Ovi svom narodu nude samo glad, religioznu zatucanost i smrt. "Islamski svijet"... Onaj ko mu je utrapio radikalizaciju - znao je šta radi
@samokazem Kod ovih, sasvim sigurno, nista radikalno nema. Cionisticki proksiji, koji su vrsili agresiju na Jemen od 2014., su upravo ti radikali.
Hajmo primitivac u pećinu sa svojim sandalama...
Đe si civilizacijo. Jao tebi kad te Malik nafata.
bez starca nema udarca
uzp-ovac to ti iz svog licnog iskustva pricas?