Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Americka baza ne njemacka
Zar je bitno čija je baza. Dugo traje ovaj rat u Jemenu . Treba to zaustaviti
i to okupaciona. zbog te baze njemačka šuti na kolonizaciju ali ipak neda tenkove :D Jesu im šuknuli sad ameri moraju da pošalju svoje koje neće da se ne bi vidjelo da nisu ništa bolji od ukrajinskih :D
A nama 92-95 slali rezolucije, Ikare, i brašno.. i apelacije da se sukob riješi mirnim putem?!?
Cuj Abrams komplikovan i tesko trenirati na njemu! A kopirali Leopard 2 (spijunaza).
Zvuči strašno ali pomoć ide i dalje. A danas pada odluka. Ili će evropljkani i SAD pomoći stvarno da se Ukrajina odupre i oslobodi od ruske agresije ili ako ne napravi, Europa će ostati nesigurna regija za život. Ima puno gudala koji još ne vide šta to znači ako se SAD povuku jer Evropa ne želi da se bori. Onda ko može seli se u SAD.
Puno srbsko -ruskih botina na klixu....
Svako poredjenje sa bilo cim i opravdavanje agresije i unistavanja Ukraine od strane Rusije je bolesno. Ne postoji opravdanje za agresiju ove vrste. rezultat je vec tragican, sad najvise za Ukrajinu, a sutra za Rusiju.
Hoce li biti Milanovic i Orban tamo za veto???
Sifete budi im moralna podrška i najedi se dobro 😄
Sjecate se poruka od rusa kako samo vjezbaju na grandchildren Ukraine...da je glupost da ce napasti.....onda napada pa reklama o buducoj patnji zapadabez ruskog gasa....srpske podrske. A sada...stize tesko naoruzanje, srbi se malo kriju malo laju iza dodika dok vule vodi cigansku politiku...
Hahaha ako Zukan postane ministar ima da ih sve pošaketa na ovakvim sastancima.
Rammstein je americka baza , na teritoriji njemacke
Nije Abrams toliko komplikovan za naučiti (masa arapskih zemalja ga ima) koliko je masivan. To je tenk od 70 tona i nije namjenjen blatnjavom terenu kakav je onaj u Ukrajini. Ukrima trebaju lakši tenkovi tipa Leopard ili Leclerc koji su pak više za evropski teren.
Eto nema blata na americkom kontinentu. Jos jedan ratni analiticar na klixu.
Ukrajina je ugl. ravničarska zemlja i nije baš "prijateljski nastrojena" za tešku mehanizaciju. Pa i ruski T-72 tenkovi, inače dosta lakši od Abramsa, su u prvoj fazi rata prolazili kroz dosta p*zdarija.
U Ukrajini se brane vrijednosti koje i Rusofil, koji mrzi Zapad, uživa.Čisto sumnjam da bi iko normalan volio sistem kakav žive Rusi
To je agresija Rusije na Ukrajinu s ciljem otimanja teritorije i resursa. A ti gooUser, ljotičevac, odjebaus na kurir ili telegraf, pa tamo prosipaj svoju šuplju.
Ukrajina ne brani samo sebe, u Ukrajini se brani svijet od zla, brani se integritet države, sloboda i demokratija. Ne može oteti dio teritorije jedne zemlje i reci to je moje . Naprijed Ukrajina
Ukrainci su fašisti najgori, dobili su što su tražili...
Američka vojna baza za vasu informaciju..Njemačka ti kao u ostale zemlje na svijetu..američka kolonija
Izaberi biti americka ruska ili kineska kolonija. Da nisu pod amerikom jod bi jedan svijetski rat zapoceli njemci. Uncle joe koliko jos god bio los nemaj bolje altarnative.
Uzivajte dok jos mozete, uskoro ce nas prekriti nuklearna prasina. Gotovo je ovo.
Ne sekiraj se, neće