Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj ne kaki. Šta bi se meni kao meni promjenilo da Ukrajina postane Rusija. Ni iz đepa ni u đep.
Pa izgubio bi pola drzave i moguci novi genocid.
Rusija jaca Islamski svijetn jaca
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako oni g... upakuju fino.Pa sto se ne umijesaju u rat kad je to borba za svjetlo,demokratiju,tandara mandara nego napadaju samo slabije pooazujuci kako su oni kao jaki.Jemen su napali nizasta,Palestince istrijebise i nikom nista.
Ne kenjaj sotono!
Ako Tramp opet dođe na vlast ostavit ce ukrajunu ko govno na prtini bolje bi bilo evropi da se utali sa kinom i rusijom i odyebi ameriku i mir u svijetu...
Klix je pun Smrda rusofila. Smrde brate Smrdi, i to kvalitetno danfaju.
Rusija nikada nije izgubila!
Reče:Demokratija 😂
Generale, pljuni u šake i stegni 'opanke', a nemoj pametovat, jer nije tvoje da pametuješ. Kakav ti i tvoja demokratija, nije tebi do demokratije, nego do povlaštenog položaja i protekcionizma, jer pripadnici zapadne civilizacije sebe doživljavaju kao božanske, superiorne, perfektne, nepogrešive i izuzetne narode u odnosu na sve druge civilizacije, države, narode i kulture.
Ukrajinece, kao i sve druge slavenske narode smatrate inferiornim ljudima, divljih, sirivih i surovih manira, dok sebe smatrate moralno superiornim i kulturno nadmoćnim. Nije problem sa vama, Zapadom, što ste jaki, nego što morališete dok ste i sami nemoralni. I to stoljećima. Iz takvog životnog stava, po logici stvari, rodio se rasizam, a onda iz rasizma, opet po logici stvari, rodila se genocidnost. Itd itd
Ono kad odlučiš da redukuješ rječnik pa pet riječi zamjeniš za jednu:nafta,plin,hrana,pitka voda,rudna bogatstva= demokratija.
hebo ti tu demokratije koju zagovara Amerika a provodi Izrael a podržava francuska, njemačka i dr. smrdi vam ta demokratije.
A ko Vas napada?
Ne dolaste dole dzaba cete izginut svi
Demokratija po cijem standardu??? Kaoboja?
Drugim riječima sjebali ste grdne pare u Ukrajini a niste se pomakli ni milimetara,šta sad ? Novi ratovi,nove recesije i pandemije? Koji je sledeći scenario?
Vi i vaša deMonkratija
Izgubit ćete vi puno više zbog toga što gledate genocid u Gazi i podržavate ga.
prije tog sukoba ukrajina bila siromasna zemlja sa niskim platama jeftinim prostitutakama sada je vazna za planetu svi ostaju gladni ako je pentagon ne kontrolise