Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čekaju Nasera sa helikopterom
Zadnja naredba Ratka Mladića kada ih je 505. Viteška razbila u operaciji Breza 94 bila je : "Braćo Srbo, spašavajte žive glave - ko može!"
Bolje ici do kraja, nego upasti ziv u ruke nacistickim kujama. Svaka cast Tim borcima!
Zatvoreni borci u Azovstalu, radio porukama, uporno traže dozvolu od zvaničnika u Kijevu da polože oružje i predaju se, dok ukrajinske vlasti to kategorički zabranjuju pod prijetnjom ratnih pogubljenja.
Čitav muslimanski svijet je uz Putina, a protiv amerikanaca, samo muslimani (iz bih) kontra...toliko!
Čitav normalan svijet je protiv putina i brutalne agresije na suverenu državu…muslimani iz BiH, na svojoj koži, najbolje znaju kako izgleda takva brutalna agresija
Čečeni odani Kadirovu ne predstavljaju čitav muslimanski svijet.
Samo se vi ogrcite kukastim krizevima, Kadirov vas ceka rasirenih ruku!
@gooUser768, najbolje bi ti bilo da se prijaviš Putinu za vojnog stratega, jer bi ti to začas sredio!
Orao leti perjem a junak velikodušjem.Slava Ukrajini.Slava junacima.
Sad debili lupaju minuse na bilo kakav suprotan stav, jer citaju vijesti sa klix-a i gledaju N1 jer nisu u stanju da imaju svije misljenje, a kako bi imali kad je 70% ovdje nepismenih i nacionalizmom zarazenih
Pravi Enemy at the gates film. Znamo svi kako i koliko su rusi izdržali u nacističkom okruženju Staljingrada 42.-43. pa izdržaše i na kraju ih pobijediše. Ista historija se učila i u Ukrajini i Rusiji, do nedavno. Znaju i jedni i drugi šta će se desiti ako se predaju.
Papa Zelenski odbio predaju jer ide mit o njima, a sve uz pomoc magaraca sa zapada. Isteklo vrijeme i isteklo sve
Sa srecom,kod nas se kaze ponudjen-pocascen
Pa primakni malo artiljeriju blize da moze dobaciti do tog grada A onda opleti po onim izdajnicima i nakazama iz čečenije Jbm im pleme Kad čujem Allahuekber a za koga ratuju ruke i noge bi im isjeko
E moj druze njih ne zovu suncokretima da popodne podrzavaju Ameriku a popodne Palestinu
pa čečeni su sastavni dio ruske vojske. U Rusiji ima blizu 15% muslimana.
Milion ruski placenih botova na klixu
Patrick Lancaster you tube kanal
Herojski u smrt. Mariupilj je ionako već unišćen. Podsića na misec maj 1992, i natpis sa tv-bi: "Kozarca danas više nema". Herojima slava, to je njihov grad (ne računam strane plaćenike) i za njega se bore. Nisu u Moskvi ili Washingtonu nego SVOJI NA SVOME. 🇧🇦⚜️🇺🇦 Mariupolis, dulce et decorum est pro patria mori. - Slatko je i lipo za domovinu mrit ~ Horacije
Muški i Iljudski boriti se do kraja, a ne kao genocidasi Rusi/Srbi napadnu ti na zemlju I traze da se predas da te zakolju.
Bez mirovnih pregovora Rusija ce uskro doci u poziciju da mora upotrijebiti i nuklerano oruzje da nebi sve izgubila.Svjesni su oni toga,ali i odgovarajucih protivmjera s druge strane.
Ako dodje do toga i ti ćeš žitko srati.