Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj ovih šumskih i kamenjarskih botova. Ovo ću vam poručiti: Tzv izrael će propasti, a Otpor i Iran biti nikad jači, a Palestina slobodna.
Uništena glavna vazdušna baza Negev! Neka Bog pomogne na putu oslobođenja Palestine!!!
Ne rise
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Moze cionisti Izraelci da ubiju koliko hoce ali nikada nece imati mira jer su genocidannn narodd i hoce tudjee
Benjamina i Barbarez u strahu!!!!!!!........ali RAD OSLOBAĐA!!!!!!!!!
Treba kupit brasna, ulja i toalet papira, malo komzervi i tako to...
Imace posljedice za Libanon i Siriju
Evo sad Biden naredio vojsci da idu u pomoc IDF/ODF/GDF ...kao sto sam rekao da sam na mjestu Irana dogovorio bi takvu kisu da niti jedna pista ne bi ostala citava ,ako se to vec mora desiti sto prije treaba neutralizovati zracnu superiornost Izraela ,druga stvar koju bi uradio poslao kisu na svako skladiste goriva ,ovo sto sam vidjeo meni lici na predstavu kreiranu i izvrsenu od strane Izraela kako bi opravdali sve blizi totalni rat sa Iranom.
Izrael je tumor bliskog istoka koji treba odstraniti.
Da sam na mjestu Irana dogovorio bi sa Hesbolahom takvu kisu da 5 iron dome ne bi pomoglo ,svaka pista bi nestala prije nego sto se Ameri ukljuce ,ako se to vec mora desiti treba neutralizivati zracnu superiornost Izraela ,a ovo je vrlo vrlo opasno ovo bi zaista moglo poceti treci svjetski rat.
Gdje su sad oni koji godinama govore da Iran je spijun Izraela, da nikad nisu ratovali sa Izraelom, koji su to plicaci
To su uglavnom selefije i vehbije, njima je mozak ispran svakako jer jih financiraju c/0 nisti.
Hoce li iskoristiti one nuklearke iz Amerike
Od 1948 godine Izrael je nezavisna država i od tada su u ratu protiv komšija. Rat je Izraelcima u krvi, izazivali su Iran sa bombaškim napadom na ambasadu Irana u Damasku Sirija od strane Mossada. Sve ovo radi Izrael da bi započeo treći svjetski rat. Zapad protiv Istoka je treći svjetski rat.
od srca želim da izrael nestane
Šta ko sije to i žanje
Dvije osobe uganule zglob...pff
Sve su radili da uvuku Iran u sukob.
Briga mene za Vasington i kucu bijelu, srbin mirno pije pivo u svom rodnom selu!
Smiješan je Izrael, mogu samo napasti ambasadu Irana u nekoj zemlji stranoj ništa više. Nego zanima mene jesu li se crnci iz Amerike spremili da napad na Iran ?
San im je da se iskrcaju na iransko tlo i uhvate Iranke.