Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stisni damu pa budi vodja hezbole
nema tu muda samo vjera u Allaha i srce, ovo ti je ko serija zlo nikad nije nadjacalo dobro samo prati sad ce se usa o svom jadu zabavit pa da vidimo ta njihova daMu bez pomagaca
DeGa mi se c/0 nis ticke skeArap geSlu, ne samo da nisu u stanju da barem uvedu sankcije, nego cak podzravaju i podupiru c/0 nisticki rezim, a svi oni ce doci na red kad tad.... i Sadam je s njima surovao dugi niz godina.
Izrael lupa kao Mike Tyson u ringu. Ono, nema nikakve priče, samo tuci dok ga ne vidiš na podu.
Izgleda više komandanta nego civila i obicnih vojnika
Hezbollah je ustvari vojska. Sačinjen je od više divizija gdje svaka ima po tri brigade. Brigada se sastoji iz tri do četiri bataljuna, bataljun iz nekoliko četa, četa iz nekoliko vodova. Svaka ta formacija ima zapovjednika.
A ta vojska do sada je ubila koliko tačno protivničkih zapovjednika?